Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μπεκενμπάουερ: «Δεν θα επηρεαστεί ο Ριμπερί από την υπόθεση πορνείας»

Όπως σας έχουμε ενημερώσει από χτες, ο Φρανκ Ριμπερί δεν έχει κάποια ανάμειξη στην υπόθεση, την οποία εξετάζει η γαλλική δικαιοσύνη για κύκλωμα πορνείας, όπου ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου κλήθηκε...



να καταθέσει ως μάρτυρας, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος του γερμανικού συλλόγου, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

«Ο Φρανκ εξετάστηκε στην υπόθεση ως μάρτυρας. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να εμπλέξει και τον ίδιο στην υπόθεση και βέβαια δεν τον αναστατώνει» δήλωσε ο πρόεδρος των Βαυαρών και παλαίμαχος αρχηγός της ομάδας, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χορηγίας, και πρόσθεσε: «Ο Φρανκ είναι από τους παίκτες εκείνους που, όταν μπαίνει στο γήπεδο, βλέπει μπροστά του μόνο την μπάλα».

Την ίδια γνώμη με τον «Κάιζερ» του γερμανικού ποδοσφαίρου έχει και ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος τόνισε, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λιόν την Τετάρτη το βράδυ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ότι δεν αναμένει ο παίκτης του να έχει επηρεαστεί από την υπόθεση.

Από το δικηγορικό γραφείο, το οποίο εκπροσωπεί τον Ριμπερί, έγινε γνωστό ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός εξετάστηκε απλά ως μάρτυρας από τον ανακριτή, όπως άλλωστε και άλλοι Γάλλοι παίκτες, οι οποίοι φέρονται να ήταν πελάτες σε κλαμπ διασκέδασης, το οποίο διέθετε -μεταξύ των άλλων υπηρεσιών του- και «κορίτσια-συνοδούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου