Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ


Τελείως διαφορετικός θα είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΠΑΟΚ σε σχέση με τα δύο προηγούμενα καλοκαίρια. Πέρυσι και πρόπερσι οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν περισσότερους από είκοσι...



παίκτες, όμως αυτό έγινε για να δημιουργηθεί μια νέα και δυνατή ομάδα. Φέτος το σκηνικό αλλάζει, αφού δεν χρειάζεται να γεμίσει το ρόστερ των «ασπρόμαυρων», αλλά γίνει περισσότερο ποιοτικό.

Έτσι ο προγραμματισμός από πλευράς Βρύζα, Κονσεϊσάο και (πιθανότατα) Σάντος είναι πιο δύσκολος, αφού ακόμη τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα. Ακόμη παραμένει άγνωστο το ποσό που θα διαθέσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» για μεταγραφές, αν και δύσκολα θα αλλάξει η φιλοσοφία των προηγούμενων ετών όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Οι κ.κ. Βρύζας και Κονσεϊσάο προτίθενται να ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ και στις τρεις γραμμές του γηπέδου. Ωστόσο, προτεραιότητα θα δοθεί στην επίθεση, έπειτα στην άμυνα και στη συνέχεια στο κέντρο, το οποίο είναι η πιο ποιοτική γραμμή της ομάδας.

Όπως αναφέρει η «SportDay», θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι Θεσσαλονικείς θα κινηθούν για να αποκτήσουν δύο παίκτες στην άμυνα (έναν πλάγιο μπακ και έναν κεντρικό αμυντικό) και, ανάλογα με τις αποχωρήσεις, τουλάχιστον δύο παίκτες στην επίθεση. Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή της ομάδας, χρειάζεται να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις του Μπαλάφα και του Αμπουμπακάρι, οι οποίοι παίζουν δανεικοί στον Εργοτέλη και τον Λεβαδειακό αντίστοιχα.

* Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, όμως η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια. Συγκεκριμένα, κανένα στέλεχος του «Δικεφάλου» δεν φέρεται να ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα.

* Οι παράγοντες του Α.Σ. είναι εκείνοι που κυρίως έχουν αναλάβει τις ετοιμασίες για την ημέρα του ΠΑΟΚ και τη γιορτή για τα 84α γενέθλια του συλλόγου. Αυτή η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή στο κλειστό γήπεδο της ομάδας και θα ξεκινήσει στις 11:30.

* Χωρίς τον Φερνάντο Σάντος, που επέστρεψε το βράδυ από Πορτογαλία, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν προπονήσεις και προετοιμασία ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου