Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στα υπόψη και ο Αλβάρες!


Δεδομένη είναι η επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να κάνουν την προσπάθειά τους για την απόκτηση του Ζεοβάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, στην Ένωση αναζητούν και τον παίκτη που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση στην περίπτωση που τα πράγματα...



στην υπόθεση του βραζιλιάνου δεν πάνε καλά.

Από την διοίκηση της ΑΕΚ, μάλιστα, φέρονται να έχουν ήδη εντοπίσει και τον παίκτη για τον οποίον θα κινηθούν αν δεν γίνει η μεταγραφή του Ζεοβάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Χούλιο Αλβάρες της Μαγιόρκα, ο οποίος κατάγεται από την Βενεζουέλα αλλά έχει ισπανικό διαβατήριο.

Άνθρωποι της Ένωσης φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δεν θα έλεγε «όχι» στην μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα.

Ο Χούλιο Αλβαρες δεν έφυγε ποτέ από το ισπανικό πρωτάθλημα και είχε φουλ χρονιές σε Νουμάνθια, Αλμερία (λιγότερο) και Μαγιόρκα. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, με χαρακτηριστικά επιτελικού μέσου δεν αγωνίζεται στην εθνική Βενεζουέλας, επειδή είχε επιλέξει να αγωνιστεί στην εθνική Παίδων της Ισπανίας.

Το κασέ του ανέρχεται στις 800.000 ευρώ. Φέτος έχει 23 συμμετοχές (σε 34 αγωνιστικές) και έξι γκολ στη Μαγιόρκα, η οποία είναι τέταρτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν.
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου