Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

«Σε επαφή Αντριάνο-ΠΑΟ!»

Στην αποκάλυψη ότι το προηγούμενο διάστημα είχε βρεθεί σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, για το ενδεχόμενο συνεργασίας...



του Αντριάνο με τους 'πράσινους', προέβη ο Γκιλμάρ Ρινάλντι!

Ο ατζέντης του διεθνή Βραζιλιάνου φορ σχολίασε με δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο ότι τόσο οι 'πράσινοι', όσο και τρεις ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα, είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πελάτη του.

Παρόλα αυτά με δεδομένη την παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή της επίθεσης, πολύ δύσκολα θα 'χωρούσαν' και οι δύο στην ίδια 11άδα. Γεγονός που από μόνο του υποβαθμίζει τη δήλωση, ακόμα και αν πρόκειται για έναν παίκτη παγκόσμια κλάσης.

'Ανοιχτός' για Ολυμπιακό!

Πρόσφατα η πλευρά του παίκτη σχολίασε μέσω της εφημερίδας 'ΦΩΣ' ότι είναι 'ανοιχτή' στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Εξάλλου, ο αριστεροπόδαρος επιθετικός θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ευρώπη, αν και πάρα πολλές ομάδες θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Το καλοκαίρι μένει τυπικά ελεύθερος από την Φλαμένγκο και ήδη οι μάνατζέρ του συγκεντρώνουν προσφορές από συλλόγους γνωστών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Αν ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρει συμβόλαιο δύο εκ. ευρώ στην Ευρώπη είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει, αν και λογικά έχει μια θέση διασφαλισμένη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού έπαιξε βασικός τον Μάρτιο στο φιλικό της «σελεσάο» με το Εϊρε.

Πάντως, ο ίδιος ο Αντριάνο δεν έχει αποκλείσει με δηλώσεις του το ενδεχόμενο να παραμείνει στην πατρίδα του είτε στη Φλαμένγκο είτε σε άλλη ομάδα.

Πρώτος σκόρερ

Ο Αντριάνο έχει ξαναβρεί τη φόρμα του στη Βραζιλία και πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ σε 30 αγωνιστικές (δείτε πώς στο παρακάτω βίντεο). Ξεκίνησε το 2010 με τη Φλαμένγκο σκοράροντας συνεχώς, μετά είχε έναν τραυματισμό και τώρα επανήλθε.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου