Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πατέρας: «Προσοχή μη χαλαρώσουμε», Νιόπλιας: «Τέσσερις νίκες». Τα πλάνα για ΠΑΣ


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε χθες στην Παιανία και μίλησε με τον Κώστα Αντωνίου, τον Νιόπλια και τους συνεργάτες του. «Προσοχή μη χαλαρώσουμε. Περάστε το μήνυμα και στους παίκτες ότι πρέπει...



να το δούμε πολύ σοβαρά αυτό το ματς για να προκριθούμε στον τελικό», ήταν το μήνυμα του Νικόλα Πατέρα.

«Να είμαστε σοβαροί»

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια του Νιόπλια προς τους παίκτες: «Έχουμε τέσσερα παιχνίδια έως το τέλος και θέλω να τα κερδίσουμε όλα. Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι εδώ. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση έως το τέλος και να πάμε στα Γιάννενα αρχικά για να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Οι τελευταίες εντυπώσεις πάντα μένουν και γι' αυτό θέλω σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα να κερδίσουμε. Ακόμα και κάποια φιλικά να δώσουμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων, πρέπει να τα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Οι σκέψεις για 11άδα

Όσον αφορά την ενδεκάδα την οποία θα παρατάξει ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει μία αλλαγή σε σχέση με αυτή που κατέβασε την τελευταία φορά στο Περιστέρι. Πρόκειται για τη χρησιμοποίηση του Σιμάο αντί του Νίνη.

Έτσι, ο Νιόπλιας αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σεϊταρίδη, Καντέ, Σαριέγκι και Βύντρα.

Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Σιμάο. Αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου