Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Νέες φήμες για επιστροφή «Λύμπε»

Το όνομα του Νίκου Λυμπερόπουλου επέστρεψε στην επικαιρότητα αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό...



της ΑΕΚ για το καλοκαίρι, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε τηλεφωνική επαφή του ποδοσφαιριστή με τον Σταύρο Αδαμίδη.


Ο πρόεδρος της Ένωσης φαίνεται να μίλησε με τον έμπειρο επιθετικό λίγες ημέρες πριν από τον Πάσχα, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Θυμίζουμε πως σχετικό θέμα είχε προκύψει και πριν από περίπου έναν μήνα, ωστόσο τότε ο Λυμπερόπουλος με δήλωσή του είχε διαψεύσει πως είχε επαφή με τον Αδαμίδη.

Αυτή την φορά όμως οι πληροφορίες φαίνεται να είναι αληθινές και πως όντως υπήρξε επαφή με τον άσο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος ανέφερε πως θα σκεφτεί μία πρόταση της ΑΕΚ, μόνο αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Ο Λυμπερόπουλος επιθυμεί να γυρίσει στην Ελλάδα και να κλείσει την καριέρα του σε μία μεγάλη ομάδα, ωστόσο για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η ΑΕΚ να αποκτήσει και πάλι ισχυρή διοίκηση, αλλά και ένα ρόστερ το οποίο θα μπορεί να διεκδικήσει τίτλους. Έτσι λοιπόν, η μεταγραφή του «Λύμπε» δεν εξαρτάται τόσο από το οικονομικό μέρος όσο από το αν η Ένωση θα μπορέσει και πάλι να αποκτήσει… υγεία.

Το σίγουρο την δεδομένη στιγμή είναι πως ο Αδαμίδης θέλει πολύ να τον φέρει πίσω στην ΑΕΚ και κάνει τα πάντα, ώστε να τον πείσει να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα. Άλλωστε, στο πλάνο που ετοιμάζει ενόψει του καλοκαιριού, συμπεριλαμβάνεται και (τουλάχιστον) μία μεταγραφή… τύπου Λυμπερόπουλου. Δηλαδή ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας, ο οποίος παράλληλα θα είναι έμπειρος και θα μπορεί να γίνει ο νέος αρχηγός της Ένωσης.
(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου