Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Με το μυαλό στο νταμπλ


Στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού. Το «τριφύλλι» θέλει να...



υπερασπιστεί το 3-1 της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ και να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, εκεί που ήδη περιμένει ο Άρης.

Ο στόχος των «πράσινων» για την κατάκτηση και του κυπέλλου Ελλάδος, μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν αυτός που μείωσε τις ημέρες ξεκούρασης του «τριφυλλιού» κατά τις ημέρες του Πάσχα. Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Νιόπλια για το ματς του γηπέδου «Οι Ζωσιμάδες» θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Έλληνας τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για την πόλη των Ιωαννίνων. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, καθώς επίσης και στο σύστημα της ομάδας.

Παράλληλα ο μετεγγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού συνεχίζεται. Ο Νίκος Σπυρόπουλος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού, με τα δημοσιεύματα να θέλουν ομάδα της Γερμανίας να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του. Αν πουληθεί η Σπυρόπουλος, τότε θα πρέπει να είναι σίγουρο πως οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα από τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν εντάξει στη μετεγγραφική τους λίστας και τον Μπρέντε Χάγκελαντ. Ο 29χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός είναι υπόδειξη του Ρενέ Χένρικσεν και αγωνίζεται στη Μπόλτον. Ο ύψους 1,98 μέτρων διεθνής ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει τα στοιχεία που ψάχνουν οι «πράσινοι», όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι το πρώτο φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Το όνομα του Εμάνουελ Πόγκατετζ εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους «πράσινους» και τα διεθνή δημοσιεύματα θέλουν τον παίκτη να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Αθήνα.

Ο Αυστριακός αμυντικός της Μίντλεσμπρο είχε βρεθεί στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» και τον Ιανουάριο. Τέλος, μετά το ματς με τον Ηρακλή αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή του Γιόσου Σαριέγκι με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» και τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι πιθανότητες παραμονής του στην Παιανία είναι αρκετές.

* Στη δεύτερη θέση του διεθνούς τουρνουά «Πούσκας Καπ» τερμάτισε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα 2-0 από τη Χόνβεντ στον τελικό.
(sportaction)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου