Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Στην Κέρκυρα και η Βουλιαγμένη

Μετά την αποστολή του Ολυμιακού που έφτασε στην Κέρκυρα το βράδυ της Δευτέρας, ήταν η σειρά της Βουλιαγμένης να ταξιδέψει την Τετάρτη στο νησί των Φαιάκων όπου...





το διήμερο 9 και 10 Απριλίου θα διεξαχθεί το Final Four του Τσάμπιονς Καπ.

Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης προσγειώθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο "Ιωάννης Καποδίστριας" της Κέρκυρας και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση.


Η διεθνής περιφερειακός της Βουλιαγμένης, Αγγελική Γερόλυμου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: "Περιμένουμε με ανυπομονησία τη διοργάνωση. Υπάρχει λίγο άγχος, αλλά πιο πολύ προσμονή να ξεκινήσουν οι αγώνες. Εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

"Αντιμετωπίζουμε την Οριζόντε, μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει. Τις δύο τελευταίες φορές έχουμε κοντραριστεί στον τελικό, φέτος θα παίξουμε στον ημιτελικό. Είναι ένας τελικός πριν τον τελικό και ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές. Αν επιβάλουμε το ρυθμό μας, μπορούμε να την παίξουμε τα ίσα. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, ενώ εγώ πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια πάντα χρειάζεται και τύχη".

"Παίζει ρόλο. Φαβορί για τη διοργάνωση μπορεί να φαίνεται ότι είμαστε εμείς ως κάτοχοι και η Οριζόντε ως πολυνίκης του θεσμού, αλλά σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και κρίνεται στις λεπτομέρειες και την ψυχολογία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου