Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Βασίλιεβιτς: Ο ΠΑΟΚ το άγχος!


Ένας απ' τους καλύτερους παίκτες του Κολοσσού φέτος, ο Σάσα Βασίλιεβιτς, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και μίλησε...



για το περασμένο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για τους φιλάθλους του Κολοσσού.

"Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) αλλά όπως και πέρσι το χάσαμε στο τέλος, στα τελευταία δύο – τρία λεπτά. Ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης από την πλευρά μας και η μεγαλύτερη εμπειρία του αντιπάλου σε τέτοιες καταστάσεις να ήταν τα στοιχεία που έκριναν το ματς. Θεωρώ, όμως, ότι δείξαμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα".
Για τους φιλάθλους του Κολοσσού δήλωσε: "Οι φίλαθλοί μας… τι να πεις για τους φιλάθλους μας; Ήταν υπέροχοι και αυτή τη φορά. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και από μένα και από τα υπόλοιπα παιδιά για την υποστήριξή τους".

Όσο για τον επερχόμενο κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη είπε:
"Πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό να παίξουμε δυνατά και να αφήσουμε στο παρκέ όλη μας την ενέργεια. Να δώσουμε την καρδιά μας μέσα στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με εμπειρία, φέτος δημιούργησε μία πολύ καλή ομάδα. Ως σύλλογος έχει μεγαλύτερο όνομα και ιστορία από εμάς και στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει και τη συμπαράσταση των φιλάθλων του. Για τον ίδιο τον ΠΑΟΚ το μεταξύ μας παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, εν αντιθέσει με μας που θα πάμε να παίξουμε χωρίς πίεση και άγχος".

1 σχόλιο: