Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Aλεσάντρο Ντελ... Ολιτς


Ιστορία έγραψε το βράδυ της Τρίτης (27/4) ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Ιβιτσα Ολιτς, καθώς έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League, που πετυχαίνει τρία γκολ σε ημιτελικό...



Ο πρώτος που είχε καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές σε ημιτελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ήταν ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο ιταλός σούπερ σταρ είχε... εκτελέσει την Μονακό στο Ντέλε Αλπι το 1998, όταν στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων η Γιουβέντους είχε επικρατήσει 4-1 (το άλλο γκολ της Μεγάλης Κυρίας είχε σημειώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν).

Ο Ντελ Πιέρο είχε πετύχει και τα τρία γκολ από στημένα! Είχε ανοίξει το σκορ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης με άπιαστη εκτέλεση φάουλ και έκανε το 3-1 με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στο 48` και στο 62`. Τρία γκολ σε 27 λεπτά!

Αντίθετα, ο Ιβιτσα Ολιτς πέτυχε και τα τρία γκολ της Μπάγερν Μονάχου στο 3-0 επί της Λιόν στο Ζερλάν σε 52 λεπτά.

Τότε, η Γιουβέντους είχε προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά είχε ηττηθεί 0-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος η Μπάγερν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της (Μπαρτσελόνα ή Ιντερ).
(sportgr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου