Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ρονάλντο: «Θέλω να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα»!

Να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά του Champions League επιθυμεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε στον ισπανικό Τύπο. Ο Πορτογάλος...



μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης προτιμά να αγωνιστεί στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» η Ίντερ και όχι η καταλανική ομάδα, που είναι η «αιώνια» αντίπαλος των Μαδριλένων.

«Θα γίνει εξαιρετικό ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, επειδή η Ίντερ χρειάζεται να υπερασπιστεί το προβάδισμα των δύο γκολ που έχει. Είναι δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει. Προτιμώ να χάσει η Μπαρτσελόνα, επειδή είμαι παίκτης της Ρεάλ και μου αρέσει η Μαδρίτη. Θα ήταν καλύτερο να νικήσει η Ίντερ», τόνισε ο 25χρονος άσος.

Ερωτηθείς αν θα έπαιρνε το «7», στην περίπτωση που αποχωρούσε ο Ραούλ, απάντησε: «Μου αρέσει αυτό το νούμερο, αλλά ο Ραούλ είναι το σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλω να πω ψέματα, μου αρέσει το νούμερο, αλλά ελπίζω ότι ο Ραούλ θα παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια».

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία της Primera Division. Τι θα γίνει αν το χάσουν οι «μερένχες»: «Θα είναι ένας χαμένος χρόνος, αλλά δεν είναι αποτυχία», σχολίασε. Όσον αφορά τον αποκλεισμό από τη Λιόν στους «16» του Champions League, υποστήριξε ότι «αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για την ομάδα».
(sportfm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου