Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αποκλειστική συνέντευξη Μέσι - "Barcelona, watch out for Milito"

H Ιταλική "La Gazzetta delo Sport" φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του παικταρά Μέσι, και τον προειδοποιεί να προσέχει τον Μιλίτο, για τον οποίο είπε: "Είναι πραγματικά φανταστικό αυτό...


Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Μέσι



που κάνει φέτος", και όπως παραδέχονται οι γέιτονές μας, το να το λέει αυτό για κάποιον ο μικρός Αργεντινός είναι μεγάλη τιμή.

Η αρχική δήλωση του Μέσι ήταν:"Το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να βρεθώ στον τελικό με την Μπαρτσελόνα", σε ερώτηση για τον θεσμό του CL και συνέχισε απαντώντας σε ερωτήσεις για τον Ετό, τον Μιλίτο, τον Ροναλντίνιο, το αν θα πήγαινε ποτέ να παίξει στην Ιταλία, αλλά και για το Μουντιάλ. Ladies and gentlemen, Lionel Messi:

"Η χρονιά του Μιλίτο στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακή, και πάντα μάχεται για την θέση του πρώτου σκόρερ. Πετυχαίνει πολλά γκολ και ο τρόπος που αγωνίζεται ταιριάζει στην Ίντερ. Κάνει κάτι πραγματικά φανταστικό εκεί.

Ο Ετό'ο τα πηγαίνει καλά και η αλήθεια είναι πως του κόστισε λίγο μέχρι να προσαρμοστεί στο ιταλικό ποδόσφαιρο και να κατανοήσει τις διαφορές με το ισπανικό παιχνίδι. Αλλά είναι τόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής που ξεπερνά τις δυσκολίες.

Ο Ροναλντίνιο τα πάει επίσης περίφημα, προσαρμόστηκε και ήταν άτυχος στο CL, έπεσε πάνω στον φορμαρισμένο Ρούνεϊ , αλλά κοιτάξτε πως σπρώχνει την Μίλαν στο πρωτάθλημα και θα πάει πόντο - πόντο μέχρι το τέλος με την Ιντερ."

Αν θα τον δούν στην Ιταλία:"Πάντα έλεγα πως θέλω να μείνω εδώ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο τι θα συμβεί. Στόχος μου είναι να μείνω στην Μπαρτσελόνα για πάντα".

Για το μικρό ρόστερ της ομάδας του και ποιον θα ήθελε συμπαίκτη: "Πέρυσι κατακτήσαμε τα πάντα, πως μπορείς να πεις ότι δεν είμαστε αρκετοί για να κάνουμε αυτό που πρέπει; Τώρα δεν μπορώ να πω πω ποιον και αν θέλω κάποιον άλλο δίπλα μου. Θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς του συμπαίκτες μου κάτι τέτοιο. Είμαστε αυτοί που είμαστε και εμείς θα χρησιμοποιηθούμε για να κερδίσουμε τα πάντα."

Για το Μουντιάλ:
"Η Βραζιλία είναι η μία ομάδα που πάντα πάει να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όσο για μας, προκριθήκαμε δύσκολα, και ακόμη και στα φιλικά στην Ευρώπη δεν πήγαμε καλά. Αλλά εμείς θα έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε μαζί και να χτίσουμε τη σωστή ομάδα."

Ποιον θέλει μαζί του στην Εθνική Αργεντινής:
"Η Αργεντινή έχει πολύ καλούς παίκτες, θα ήθελα το Μιλίτο που είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά πέρα από αυτό τον θεωρώ και πολύ χρήσιμο παίκτη. Δεν αποφασίζω εγώ όμως."

Ποια ομάδα θέλει να αποφύγει:
"Την Ισπανία, είναι το απόλυτο ποδοσφαιρικό έθνος αυτή τη στιγμή, και μετά την Αγγλία πυ έχει χτίσει μια πολύ καλή ομάδα. Όλα μπορούν να συμβούν στο Μουντιάλ και πρέπει να τα δώσουμε όλα σε κάθε παιχνίδι"

Τα καλύτερα σου γκολ:

"Νομίζω το χατ-τρικ στο el classico με τη Ρεάλ πριν 3 χρόνια, το γκολ εναντίον της Χετάφε (στυλ Μαραντόνα τη σεζόν 2008-2009 που πέρασε όλο τον κόσμο...)και τα δύο γκολ πέρυσι στην Ρεάλ που κερδίσαμε 2-6 και πήραμε το πρωτάθλημα"

Έχεις κερδίσει τα πάντα φέτος, αλλά αντί να πάρεις εσύ το βραβείο του καλύτερου παίκτη το έδινες σε κάποιον άλλο, ποιος θα ήταν αυτός;

"Σίγουρα σε κάποιον από την ομάδα μου. Όλοι το αξίζουν. Με τη χρονιά που κάναμε, με το πόσο προσπαθήσαμε, με τόσους τραυματισμούς. Βέβαια όλα είναι μέρος του ποδοσφαίρου, αλλά δεν το σκέφτομαι έτσι, γιατί αν το έκανα δεν θα έπαιζα όπως παίζω"


Τι κάνει τον Γκουαρντιόλα να διαφέρει:

"Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον Γκουαρντιόλα, διότι δεν γνωρίζω κανένα από τους άλλους. Ο Γκουαρντιόλα έχει καταλάβει τα πάντα για το ποδόσφαιρο από την 1η ημέρα, όταν ήταν ακόμη ποδοσφαιριστής. Τώρα που είναι στον πάγκο, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Για την ακρίβεια, είναι ακόμη καλύτερος. Επιπλέον, έχει μια πολύ στενή σχέση με τους παίκτες. Αυτή είναι μεγάλη τύχη για έναν παίκτη."

Βλέπεις ποδόσφαιρο στον ελεύθερό σου χρόνο;

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ καθόλου ποδόσφαιρο. Εγώ βλέπω τα μεγάλα παιχνίδια ή ίσως το πρωτάθλημα της Αργεντινής, αυτό το βλέπω πολύ. Δεν είμαι πραγματικά οπαδός. Δεν έχω αρκετό χρόνο για να είμαι..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου