Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

«Ο Σαρούνας θέλει να παίζει περισσότερο»


Αφιέρωμα στη φετινή, κακή αγωνιστική χρονιά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με αφορμή τα 34α γενέθλιά του (την Παρασκευή 5/3), φιλοξενεί στις σελίδες της η λιθουανική εφημερίδα «Lietuvos Rytas», στην...


οποία, μάλιστα, δηλώσεις έχει κάνει και ο πατέρας του παίκτη του Παναθηναϊκού, Λίνας. «Δεν πονάει τόσο πια, θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γιασικεβίτσιους.

«Φυσικά και θέλει να παίζει περισσότερο, αλλά δόξα τω Θεώ, τώρα, τουλάχιστον, όλα είναι καλά και ο φριχτός πόνος που είχε δεν υπάρχει πια» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του γιου του να αγωνίζεται συχνότερα.

Στο συγκεκριμένο κείμενο της λιθουανικής εφημερίδας, εξάλλου, φιλοξενούνται δηλώσεις και του Στέπας Καϊρίς, του μάνατζερ που πήγε τον Λιθουανό μπασκετμπολίστα στο ΝΒΑ, ο οποίος τόνισε πως «είχε προβλήματα και δεν έχει περάσει ακόμα την κρίση. Ο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και δεν μπορεί να τον ξεπεράσει εύκολα», ενώ πρόσθεσε πως «δεν ήταν ποτέ σούπερ αμυντικός. Και είναι φυσικό μετά από έναν τραυματισμό σαν αυτόν να έχει γίνει λίγο πιο αργός. Θέλει περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει».

Αυτό το τελευταίο επιβεβαίωσε κι ο γιατρός της εθνικής Λιθουανίας, Ριμτάουτι Γκουντούι, που υπογράμμισε πως «θέλει ένα χρόνο περίπου για να αποθεραπευτεί πλήρως».
(sport-fm)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου