Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Τον λύγισε ο κόσμος του στο κατάμεστο Κλεάνθης "La Bombonera" Βικελίδης

Με ηγέτη και σκόρερ τον Κάμπορα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (22΄, 64΄), ο Αρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στην αναμέτρηση...


με την οποία έπεσε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Με τη νίκη τους οι "κιτρινόμαυροι" έφεραν τον Παναθηναϊκό σε απόσταση... βολής από τον εφετινό τίτλο, καθώς οι "πράσινοι" αποσπάστηκαν πλέον στη βαθμολογία κατά πέντε βαθμούς από τον δεύτερο στην κατάταξη "Δικέφαλο". Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες, λόγω αποβολής (με δεύτερες κίτρινες κάρτες) των Σνάουτσνερ (78΄) και Βιεϊρίνια (80΄).

Σε μια "καυτή" ατμόσφαιρα, που είχαν δημιουργήσει οι περίπου 23.000 φίλοι του Αρη, οι γηπεδούχοι ήταν ορμητικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 13΄ ο Νέτο ανάγκασε τον Χαλκιά σε ωραία απόκρουση, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 19΄ ο Κοντρέρας έκανε "αστείο" πέναλτι στον Κόκε, όμως ο Κάμπορα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο άσος του Αρη αποζημίωσε συμπαίκτες και φιλάθλους κάνοντας το 1-0 με ωραίο γύρισμα του σώματος και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ απείλησε μοναδική φορά στο πρώτο ημίχρονο στο 40΄, όταν ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Ναφτί και πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Σηφάκη.

Στην επανάληψη οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε δυνατά μαρκαρίσματα, με τον Σπάθα να μοιράζει αφειδώς τις κάρτες. Ο Αρης εδραίωσε τη νίκη του στο 64΄, με τον Κάμπορα να "χτυπά" για δεύτερη φορά όταν εντός της περιοχής ξέφυγε ωραία από τον Μαλεζά και με εν κινήσει σουτ έκανε το 2-0. Η είσοδος του Κουτσιανικούλη στη θέση του Γκαρσία έδωσε επιθετική πνοή και ταχύτητα στον ΠΑΟΚ, με τον Σηφάκη πάντως να αποδεικνύεται σταθερός οσάκις χρειάστηκε να επέμβει, στις προσπάθειες των Λίνο (σέντρα), Σορλέν και Βιεϊρίνια (σουτ). Κάπου εκεί τελείωσαν και οι σκέψεις των φιλοξενούμενων για να ανατρέψουν το σκορ, αφού οι δύο αποβολές κατέστησαν αδύνατη κάθε απόπειρα.

Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιά)

Κίτρινες: Κόκε, Κάμπορα, Μεριέμ - Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Χαλκιάς

Κόκκινες: 78΄ Σνάουτσνερ (2η κίτρινη), 80΄ Βιεϊρίνια (2η κίτρινη)

ΑΡΗΣ (Εκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε (89΄ Χαβίτο), Νασούτι, Μεριέμ, Κάμπορα (87΄ Τζόνσον), Πρίττας (68΄ Νάτσο Γκαρσία).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία (68΄ Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (89΄ Φωτάκης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (84΄ Αραμπατζής), Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου