Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Επιστρέφει στη δράση ο Φερνάντες

Στη διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα τεθεί σύντομα ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος έβγαλε χθες ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη, κανονικά το «παρών» ο Κάλβο...




τη διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα τεθεί σύντομα ο Νταρίο Φερνάντες. Ο Αργεντινός μέσος έβγαλε χθες ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης του Άρη, χωρίς να αισθανθεί κάποια ενόχληση. Το προηγούμενο διάστημα ο 31 ετών άσος έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης με ειδικό μηχάνημα (Cybex) και πλέον η θλάση στον τετρακέφαλο και το αιμάτωμα έχουν υποχωρήσει.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Φερνάντες να βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά σίγουρα θα θέτει υποψηφιότητα να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ. Πάντως, η επάνοδός του θα γίνει σταδιακά, αφού προέρχεται από δίμηνη αποχή (είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης) και δεν θα ρισκάρει ενδεχόμενη υποτροπή.

Από την πλευρά του, ο Τόνι Κάλβο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σήμερα αναμένεται να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Δεν τίθεται, όμως, θέμα απουσίας του από τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Ιαν Ντέιλι.

Όσον αφορά τον Μεντί Ναφτί, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Κρητικούς, αφού και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γαλλοτυνήσιος θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία και αν είναι καθαρή, τότε ο Κούπερ θα μπορεί να τον υπολογίζει έστω και για τον πάγκο στον αγώνα του Κυπέλλου.