Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Οι δρόμοι - σκοτώστρες της Ουκρανίας θα αποτελέσουν εμπόδιο για το Εuro;

Μη γελάς καθόλου...

Έξι φίλαθλοι της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχασαν σήμερα τα ξημερώματα (4/10) τη ζωή τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ουκρανία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων «Interfax». Σύμφωνα με...

Στη Γαλλία ΠΗΡΕΣ λεφτά για τα γήπεδα. Δρόμους για τον κόσμο θα φτιάξεις;




ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι οπαδοί της Σαχτάρ βρίσκονταν σε αγροτικό αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Χάρκοβο, όταν το μικρό λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «TNK» ανακοίνωσε ότι ο οδηγός του μικρού λεωφορείου και 12 φίλαθλοι επέζησαν από το δυστύχημα και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Σλαβγιάνσκ, με την κατάστασή τους να είναι από σοβαρή έως κρίσιμη. Από το δυστύχημα φέρεται να επέζησε και ο οδηγός του φορτηγού, ωστόσο τα σχετικά ρεπορτάζ δεν έκαναν κάποια αναφορά στο πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί.

Οι φίλαθλοι επέστρεφαν στα σπίτια τους από το Ντόνετσκ, όπου παρακολούθησαν την πρωτοπόρο Σαχτάρ να επικρατεί 2-0 της «αιώνιας αντιπάλου» Ντιναμό Κιέβου, σε αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σαχτάρ, οι παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης εξέφρασαν «εγκάρδια συλλυπητήρια στις χαροκαμένες οικογένειες».

Να σημειωθεί ότι οι δρόμοι της Ουκρανίας συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο επικίνδυνων στην Ευρώπη. Όμως, η κυβέρνηση της χώρας, η οποία συνδιοργανώνει μαζί με την Πολωνία την τελική φάση του EURO 2012, έχει δεσμευθεί για την ανακατασκευή των βασικών οδικών αρτηριών ανά την Ουκρανία πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Στο "κόλπο" για τη χώρα του εξασφάλισε επιδοτήσεις και έφτιαξαν οι ομάδες τσάμπα τα γήπεδά τους. Στους Ουκρανούς θα φτιάξει τουλάχιστον δρόμους ή θα θρηνήσουμε θύματα; Μάλλον κι εκεί άδεια θα είναι τα γήπεδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου