Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Να καεί το μπουρ$@λο η TV

Σε λίγο οι εφημερίδες, ω τηλεθεατή μου, θα σου μοιράζουν δωρεάν και 2 μέτρα αλυσίδες για να σε κοιμίσουν δεμένο στον καναπέ απέναντι από την τηλεόραση της ξεφτίλας. Τι δεν είδαν τα μάτια μας την εβδομάδα που πέρασε...







για να μιλήσουμε και για τις πρεμιέρες της Μεταφυσικής των νεκραναστημένων ‘90s. Περάσανε μπροστά από την οθόνη σου από ψυχοπαθείς ομοφοβικοί τηλεκριτές και πληκτικά επαναλαμβανόμενες σαχλές χαροκαμένες τηλεπαρουσιάστριες με μούρες τίγκα από φυσικό κολλαγόνο μέχρι κακοφωτισμένες πυρομανείς σαραντάρες παρθένες.

• Ψάχνω να βρω ρίμα για το μπ&$ρδέλο η βουλή με το μπ$&ρδέλο η tv αλλά δεν έχει και πολύ νόημα. Ελλη- νάρα!!

• Σε ποιούς απευθύνονται; Ποιό είναι το κοινό τους; Ποιά αρκοδουτόμαρα σε κατευθύνουν, ω τηλεθεατή μου;

• Ένας χρόνος ΠΑ.ΣΟΚ στην εξουσία. Καμία εφημερίδα δεν καταμετρά επίσημα τους ανέργους, τα λουκέτα, τις ανθρώπινες αξιοπρεπείς αυτοκτονίες. Γλύφουν, γλύφουν, γλύφουν όσο υπάρχει αδίστακτο σάλιο που χρηματοδοτείται με ευρώ και διαφημίσεις του κ@λοβαρέματος.

• Οι Σταυροφόροι Γερμανοί πολιτικοί νεο ΕΣ-ΕΣ, βραβεύουν μια μέρα πριν από την παγκόσμια ημέρα των ζώων, τον Γιώργο Παπανδρέου, για την τολμηρή του εφιαλτική πολιτική κίνηση να κατολισθήσει την κοινωνική ελληνική κλαδική υπακοή στη φτώχια, στο όνομα του ενωμένου ευρώ. Στην Ελλάδα την 3η Οκτωβρίου, μνήμη Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, εορτάζει το δικαστικό σώμα. Κάπου εκεί κοντά στον Άρειο Πάγο ζούσαν στην αρχαιότητα κάποιες Ερινύες. Κι από εκεί πετούσαν τους ενόχους να τους φάνε τα μαύρα λυκόσκυλα των ΕΣ-ΕΣ.

• Μόνο το σωματικό μέγεθος του Πάγκαλου να δει κανείς δεν χρειάζεται να καταλάβει ότι ΔΕΝ τα φάγαμε ΜΑΖΙ.

• 10 στους 10 που έχω ρωτήσει δεν μαγειρεύει σχεδόν ποτέ συνταγές που βλέπει στην ρυπαρή ελληνική τηλεόραση. Άρα γιατί τόση μαγειρική φέτος; Φάτε μάτια ψάρια. Σεφ δουλάρες και παρουσιάστριες κήνσορες.

• Εγώ πάντως κινέζικα αρνούμαι και να φάω και να βάλω κι επάνω μου. Σε μια χώρα που επενδύει το κράτος στη δουλεία κι όπου ο βασανισμός παντός είδους ζώων είναι καθολική ψυχαγωγία.

• Καμιά φορά βάζω στο μυαλό μου πως αλήθεια κάνουν έρωτα ορισμένοι άνθρωποι, κυρίως οι έλληνες πολιτικοί...Τί στάσεις παίρνουν, τί λένε όταν κάνουν έρωτα, τί μηνύματα στέλνουν στις γκόμενές τους, όταν χέζουν στην τουαλέτα τί περιοδικά διαβάζουν, αν φιλάνε με γλώσσα στο στόμα. Και σκέφτομαι πως τότε κι εγώ έχω μεταβληθεί σε έναν ρυπαρό Big Brothel Ελλή-ναρα!

* Βrothel= οίκος ανοχής



mediasoup

2 σχόλια:

  1. Τώρα μεταξύ μας , η ΤV τα ίδια χάλια είχε και την προ Γιώργου εποχή.Η μόνη διαφορά είναι ότι τότε εσύ κυρά mediasoup είχες εκπομπή και χοντροκονόμαγες με εκπομπές σαν κι αυτές που τώρα κατακρίνεις .Δηλαδή σκουπίδια ! Έπρεπε να φύγεις για να δεις απο μακρυά πόσο χάλια είστε όλοι εσείς που υπηρετήσατε το μπ@@ρδέλο την ΤV τα τελευταία δέκα χρόνια κυρά μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά έχετε άδικο. Η TV μας είναι προοδευτική και με οικολογική συνείδηση. Απορώ πως δεν το βλέπετε!

    ΕΔΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΤΟ BIG BROTHER

    Όχι μόνο στην παραγωγή σκουπιδιών, ανακύκλωση κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή