Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Mια ομάδα απουσίες κι άλλα τόσα χαμόγελα!

Μπορεί τα χαμόγελα να επέστρεψαν στην Παιανία μετά την εμφάνιση και το ευρύ 4-1 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη, ωστόσο δεν κράτησαν πολύ καθώς ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί, -ούτε λίγο ούτε πολύ- να υπολογίζει...








στις υπηρεσίες 11 ποδοσφαιριστών του! Πιο Συγκεκριμένα, εννιά παίκτες έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ άλλοι δύο πήραν άδεια για προσωπικούς λόγους και έτσι η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (4/10) διεξήχθη χωρίς μία ενδεκάδα!

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς με την Εθνική ανδρών Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος και Τζόρβας, ο Σιμάο με την Εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης, οι Δημούτσος και Ιωαννίδης με την Ελπίδων, καθώς και οι Ζιλμπέρτο και Μπουμσόνγκ με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος ζήτησε απο τον Νίκο Νιόπλια άδεια προκειμένου να μεταβεί στον Λονδίνο για προσωπικούς του λόγους και θα επιστρέψει την Τετάρτη (6/10). Οσον αφορά τον γάλλο στόπερ, μετέβη στην πατρίδα του, αλλά θα επιστρέψει νωρίτερα, καθώς ήδη έχει βγάλει εισιτήρια για την Τρίτη (5/10).

Οσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Εργοτέλη, έκαναν αποθεραπεία. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και δίτερμα σε μικρό χώρο ενώ για ακόμη φορά, ατομικά προπονήθηκαν οι τραυματίες Γκοβού, Καντέ και Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου