Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ

Ο νεαρός τεχνικός εμφανίστηκε σε σαφώς κακή ψυχολογική κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου μετά την σαρωτική νίκη των "πρασίνων" με 4-1 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη και με βουρκωμένα μάτια λύγισε και είπε πως:...






"Θα επιδιώξω να συναντηθώ μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο για να του πω ότι δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται το καλοκαίρι να είσαι ο καλύτερος προπονητής και τώρα να είσαι ο περίγελος".

Κατά τα άλλα, αναφερόμενος στη σημασία της επικράτησης του "τριφυλλιού", δήλωσε τα εξής: «Κερδίσαμε δίκαια το ματς. Το θέλαμε πάρα πολύ και το διεκδικήσαμε μέχρι τέλους. Αντιδράσαμε καλά μετά την Κοπεγχάγη, τόσο καλά όσο πέρυσι μετά από άτυχα αποτελέσματα. Σε όλη τη διάρκεια ήμασταν οι καλύτεροι.

Δεν ξεχάσαμε ξαφνικά τη μπάλα ή να είμαστε καλή ομάδα. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια, μια συνέχεια πολύ δύσκολη, αλλά αν η ομάδα μπορέσει να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που την περιμένει, σιγά-σιγά θα βρίσκει τον καλό της εαυτό και στο τέλος θα γίνει ότι και πέρυσι. Χρειαζόμασταν αυτή την εμφάνιση για πολλούς και διάφορους λόγους".


balla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου