Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Με αρκετές ελλείψεις οι παγκόσμιοι "φούριας ρόχας"

Χωρίς τους Φερνάντο Τόρες, Πέδρο Ροντρίγκεθ και Χεσούς Νάβας θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας στις αναμετρήσεις με Λιθουανία (8/10 στη Σαλαμάνκα) και Σκωτία (12/10 στη Γλασκώβη) για τον 1ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2012...







Οι τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και η ισπανική ομοσπονδία ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο προπονητής των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποφάσισε να καλύψει τα κενά τους, καλώντας στην αποστολή τους Μπρούνο Σοριάνο και Μπόρχα Βαλέρο από τη Βιγιαρεάλ, καθώς και τους Αρίτς Αντουρίθ και Πάμπλο Ερνάντεθ από τη Βαλένθια.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και τον Τσάβι, καθώς ο μέσος της Μπαρτσελόνα είναι τραυματίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση των «μπλαουγκράνα», ο Πέδρο, ο οποίος τραυματίστηκε στον αριστερό μηρό στα τελευταία λεπτά του χθεσινού εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Μαγιόρκα (1-1), θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου