Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Λίβερπουλ: «Δύο προτάσεις για να ξεχρεώσει…»

«Η διοίκηση της Λίβερπουλ έχει δεχτεί δύο εξαιρετικές προτάσεις για την αγορά της ομάδας που θα επιτρέψουν στον σύλλογο να ξεχρεώσει. Την Τρίτη κλήθηκε το Δ.Σ. του συλλόγου σε συνεδρίαση προκειμένου...








να εξεταστούν οι προτάσεις αυτές και να εγκριθεί η πώληση». Έτσι ξεκινά η ανακοίνωση που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και που αφορά στο ενδιαφέρον για την αγορά του ιστορικού αγγλικού συλλόγου.

Και η συνέχεια: «Πριν από τη συνεδρίαση, οι ιδιοκτήτες, Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ προσπάθησαν να απομακρύνουν από τις θέσεις τους, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κρίστιαν Πούρσλοου και τον Εμπορικό Διευθυντή, Ίαν Άιρ, επιδιώκοντας να τους αντικαταστήσει με τους Μαρκ Χικς και Λόρι Κέι ΜακΚάθεον αντίστοιχα. Το εν λόγω θέμα υπόκειται σε νομική εξέταση και περαιτέρω ανακοίνωση θα γίνει εφόσον υπάρξουν εξελίξεις.

Στο μεταξύ, οι Μάρτιν Μπράουγκτον, Κρίστιαν Πούρσλοου και Ίαν Άιρ συνεχίζουν να διερευνούν κάθε δυνατή οδό για την επίτευξη μιας πώλησης του συλλόγου με την πρώτη ευκαιρία».

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, μεταξύ των ενδιαφερόμενων για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας, είναι ο Κένι Χουάνγκ, επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ και μια κοινοπραξία με επικεφαλής τον Σύριο επενδυτή, Γιαχία Κίρντι.




sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου