Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση Συγγελίδη-παικτών

Συνάντηση με τους παίκτες του Ολυμπιακού θα έχει την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης. Όπως αποδεικνύεται η ενέργεια των παικτών να μην λάβουν μέρος στην πρώτη προπόνηση...







ενόψει της νέας περιόδου απέδωσε καρπούς, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, καθώς ο Γιάννης Συγγελίδης, όπως έγινε γνωστό, μίλησε με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Νίκο Δεληγιάννη, με τον οποίο προγραμμάτισε την αυριανή (Τρίτη, 5/10) συνάντηση στο Κολυμβητήριο Πειραιά, προκειμένου να συζητήσουν για όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με το πόλο του Θρύλου.

Είναι δεδομένο πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και χρειάζεται άμεσα να δοθεί λύση, έτσι ώστε, να βγει από το αδιέξοδο το πλέον πετυχημένο τμήμα του ερυθρόλευκου συλλόγου.

"Ψέμματα... συνέχεια"

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση εξέδωσαν οι πολίστες του Ολυμπιακού στην οποία τονίζουν πως η διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις μέχρι να δοθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει το τμήμα.

Αναλυτικά...

"Όταν στο ξεκίνημα της σεζόν 2007-08 άρχιζε η προετοιμασία μας κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η ομάδα μας δυόμισι χρόνια αργότερα, συνεχίζοντας την λαμπρή πορεία της στην Ευρώπη, με εξαίρεση την περσινή χρονιά και κατακτώντας τα δύο τελευταία νταμπλ αήττητη, θα έφθανε στα πρόθυρα της διάλυσης.

Το διάστημα αυτό σημαδεύτηκε από γεγονότα τα οποία είναι πρωτόγνωρα για το τμήμα μας, όπως το να παρακαλάμε για χρήματα που αντιστοιχούν στο Σεπτέμβριο, ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ μεσημέρι! Όπως να μην πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του νταμπλ, όντας 7 μήνες απλήρωτοι, διαβλέποντας την πορεία που είχε πάρει η ομάδας μας.

Αυτά και πολλά άλλα συνέβησαν σε μια περίοδο γεμάτη από υποσχέσεις του τύπου: "Την επόμενη εβδομάδα, κάντε λίγο ακόμα υπομονή" ή το πολυφορεμένο πλέον σλόγκαν "δεν θα χάσει κανένας ούτε ένα ευρώ".

Τελευταία μας προσπάθεια μα ευαισθητοποιήσουμε κάποιον ή κάποιους που θα μπορούσαν να δώσουν κάποια λύση, ήταν η ανακοίνωση μετά το φάιναλ φορ της Σύρου, όπου εκφράζαμε πλέον τη σιγουριά μας πως η ομάδα μας διαλύεται και πως εμείς για τελευταία φορά και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του ποια ακριβώς ομάδα και ιστορία εκπροσωπούμε, θα φέρουμε σε πέρας την υποχρέωσή μας απέναντι στην ομάδα και στον κόσμο της, για τη διατήρηση των εγχώριων τίτλων αήττητοι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Όλα αυτά απλήρωτοι εφτά μήνες, απηυδισμένοι από τη γενικότερη κατάσταση.

ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Κοροϊδία μέχρι εκεί που δεν παίρνει σε αθλητές Ολυμπιακού και οικογενειάρχες! Τηρήσαμε ΟΛΕΣ τις υποσχέσεις που δώσαμε στη διοίκηση, τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στους εαυτούς μας.

Αξιολογώντας τα όλα αυτά η διοίκηση αποφασίζει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντί μας ("δεν θα χάσει κανείς ούτε ένα ευρώ") και μας καλεί αρχές Αυγούστου να μας ανακοινώσει πως τα οφειλόμενα της σεζόν 2009-10 θα καταβληθούν τμηματικά έως τον Δεκέμβριο του 2011! Επιπλέον οι συμφωνίες 2010-11, που φέρνουν σφραγίδα με το σήμα του συλλόγου μας, θα τηρηθούν ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ 40% μέσο όρο!!!.

Για μια ακόμα φορά, λειτουργώντας με το συναίσθημα παρά με τη λογική, αποφασίζουμε να βάλουμε το συμφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πάνω από όλα και δεχόμαστε να μπούμε μπροστάρηδες και σε αυτή την προσπάθεια, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη συγκυρία, προκειμένου να κρατηθεί ζωντανή η ομάδα μας. Μάλιστα δεχθήκαμε και δημόσια ευχαριστία εκ μέρους της διοίκησης, χωρίς βέβαια καμία περαιτέρω κίνηση!

Από την τελευταία συνάντηση με τον αντιπρόεδρο κ. Κεντ, έχοντας πάρει νέες διαβεβαιώσεις πως με την έναρξη της προετοιμασίας θα έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα, έχουν περάσει δύο μήνες απόλυτης σιωπής!!! Βρισκόμαστε ήδη στις αρχές του Οκτωβρίου και παραμένει προφανές πως είμαστε ολομόναχοι στην προσπάθειά μας, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε την κατάσταση, ούτε τις αντοχές να παριστάνουμε ότι ζούμε σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη διάσταση. Δυστυχώς τα πιστεύω μας και η αθλητική μας παιδεία, μας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Σήμερα και αφού έγινε η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, το νέο ήταν ότι δεν υπάρχει νέο!!!

ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Η απόφασή μας να απέχουμε από τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΌΤΕΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ. Η απόφασή μας είναι οριστική και αμετάκλητη. ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ".


redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου