Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

«Κάνενα θέμα με Παπακώστα»

Στηρίζει απόλυτα τον Γιάννη Παπακώστα ο Κώστας Πηλαδάκης που τα έχει ...πάρει άσχημα με την διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι «βυσσινί». Τέλος στην φημολογία που έχει αναπτυχθεί...








και θέλει τον Γιάννη Παπακώστα στην έξοδο βάζουν στην Λάρισα. Πληροφορίες του gazzeta.gr αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον 42χρονο Αθηναίο τεχνικό που τυγχάνει της εμπιστοσύνης του Κώστα Πηλαδάκη παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ πιστεύει στον Παπακώστα και στην ομάδα και είναι φοβερά εκνευρισμένος με την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα του από την διαιτησία.

Οι «βυσσινί» στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη νίκη είναι εμφανώς καλύτεροι στο γήπεδο από τον αντίπαλό τους, αλλά στα τρία εξ' αυτών έχουν φύγει με τρομερά παράπονα από την διαιτησία. Η αρχή έγινε με την Καβάλα και το ακυρωθέν γκολ του Βενετίδη, ακολούθησε η τραγική διαιτησία του Χαραλαμπίδη με τον Ηρακλή με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό πέναλτι – μαρς του Χοσέμι στον Μπλάζεκ και ...κερασάκι στην τούρτα το χθεσινό ματς με τον Πανσερραϊκό με τους Λαρισαιούς να φωνάζουν -κυρίως - για την αποβολή του Ιγκλέσιας. Και λέμε κυρίως διότι γίνεται λόγος για εν γένει «εχθρική» αντιμετώπιση.

Ο Πηλαδάκης, λοιπόν, θέλει να προφυλάξει την επένδυσή του και δεν αποκλείεται σύντομα να έχει νέα συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς διότι όπως λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του «δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία».

Φοβερό πρόβλημα στο γκολ

Στην ΑΕΛ, όμως, πρέπει εκτός από το δένδρο να δουν και το δάσος. Πέρα από τα διαιτητικό κομμάτι η ομάδα είναι φανερό πως αντιμετωπίζει φοβερό πρόβλημα στο γκολ. Οι ευκαιρίες χάνονται η μία μετά την άλλη και αυτό σίγουρα είναι κάτι που στοιχίζει. Δεν νοείται ομάδα με τόσους καλούς μεσοεπιθετικά παίκτες να έχει σκοράρει μόλις δύο φορές στο πρωτάθλημα.

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου