Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Πιο... ερεθισμένη από ποτέ η Τζένι ΜακΚάρθι!

Πιο σέξι και λάγνα από ποτέ νιώθει η Τζένι ΜακΚάρθι, μολονότι βρίσκεται στην ηλικία των 37 ετών. Το πάλαι ποτέ διάσημο «κουνελάκι» του Playboy και σύντροφος, άλλοτε, του Αμερικανού κωμικού Τζιμ Κάρεϊ...








όταν ρωτήθηκε εάν οι άντρες «ποθούν» τόσο πολύ, όσο οι γυναίκες, το... διέπραξε: «Όσο μεγαλώνουμε εμείς οι γυναίκες, θέλω να πω, το βλέπω και στον εαυτό μου, τώρα που είμαι στα 37, είμαι πολύ πιο... ξαναμμένη απ' όσο ήμουν στην ηλικία των 20!».

«Πόσο ερεθισμένη νιώθεις, σε κλίμακα από το 1 έως το 10;» ήταν, φυσιολογικά, η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου Μπίλι Μπους για λογαριασμό του Access Hollywood, για να λάβει την «πληρωμένη» απάντηση ξανθιάς «σεξοβόμβας»: «Θα έλεγα 9,8!».

Οι δηλώσεις ενός από τα πιο διάσημα και επιτυχημένα «κουνελάκια» του Playboy έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξής της, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, με τίτλο «Love, Lust & Faking It: The Naked Truth about Sex, Lies, And True Romance» (μτφ: Αγάπη, Πόθος και Προσποίηση: Η Γυμνή Αλήθεια για το Σεξ, τα Ψέματα και τον Αληθινό Έρωτα).

Απτόητη ωστόσο η ΜακΚάρθι, δεν σταμάτησε εκεί. Η ατμόσφαιρα «ηλεκτρίστηκε», όταν ο δημοσιογράφος τής απηύθυνε την κλασική αντρική ερώτηση: «Τελικά, το μέγεθος μετράει;».

«Το μέγεθος σίγουρα βοηθάει, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο. Ένα (αντρικό όργανο) μετρίου μεγέθους είναι υπέροχο!» ήταν η απάντηση της ΜακΚάρθι, η οποία, απαντώντας σε άλλες, εξίσου «καυτές» ερωτήσεις, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι της αρέσουν και οι γυναίκες... «Όταν είσαι playmate, είσαι συνέχεια μαζί με άλλα γυμνά κορίτσια» είπε χαρακτηριστικά. «Είναι αναπόφευκτο να συμβεί κάτι»...

Όσο για τις φαντασιώσεις της; Η Τζένι ΜακΚάρθι μοιράζεται με τους αναγνώστες της μία με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, αλλά δεν θέλησε να πει περισσότερα στον -τυχερό- δημοσιογράφο, εξηγώντας ότι «θα θυμώσει η Αντζελίνα (Τζολί)».


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου