Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κλήθηκε στην Εθνική ο Γιάννης Φετφατζίδης!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη Φετφατζίδη με την φανέλα του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της σεζόν φαίνεται πως ήταν αρκετές για να πείσουν τον Φερνάντο Σάντος πως αξίζει...







να τον παρακολουθήσει από κοντά. Όταν λέμε από κοντά, εννοούμενα τον δει να προπονείται κι ενδεχομένως να αγωνίζεται με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε τον "μικρό" των Πειραιωτών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα ματς κόντρα σε Λετονία και Ισραήλ στις 8 και 12 Οκτωβρίου.


Ο νεαρός άσος βρέθηκε στο ρόστερ της "γαλαν΄πολευκης" μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι Λυμπερόπουλος και Σαμαράς. Ο "Φέτφα" είναι ενθουσιασμένος από την κίνηση του Φερνάντο Σάντος και, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, τόνισε πως:

"Η συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών είναι ό,τι πιο σημαντικό στην καριέρα ενός παίκτη. Η δική που πρόσκληση πιστεύω ότι ήρθε λόγω της σκληρής δουλειάς των τελευταίων χρόνων. Θέλω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικούς εντός έδρας αγώνες και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε τους έξι βαθμούς".



balla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου