Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Σάλπισμα έξι βαθμών

Ως στόχο τις νίκες στα ματς με Λετονία και Ισραήλ έθεσε για την Εθνική ομάδα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Σαμαρά και Λυμπερόπουλου. Την πρώτη της συγκέντρωση...








εν όψει των δύο εντός έδρας αναμετρήσεων με Λετονία και Ισραήλ, για τα προκριματικά του Euro 2012 πραγματοποίησε το μεσημέρι η Εθνική ομάδα. Η συμμετοχή των Γιώργου Σαμαρά και Νίκου Λυμπερόπουλου κρίνεται ακόμη αμφίβολη, λόγω τραυματισμών.

Από τους Έλληνες διεθνείς δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μακεδόνας στράικερ του ΠΑΟΚ

«Είναι μακρύς ο δρόμος, έχουμε οκτώ παιχνίδια μπροστά μας. Αυτά που κοιτάμε είναι τα προσεχή δύο. Παίζουμε στην έδρας μας και θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας. Ελπίζουμε να πάμε καλά, γιατί ήδη έχουμε χάσει έδαφος. Οι αποστάσεις πλέον έχουν μικρύνει και πρέπει να προσέχουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Η Λετονία είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε συγκεντρωμένα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Η νίκη είναι στα πόδια μας. Το ότι δεν κερδίσαμε στα προηγούμενο παιχνίδια δεν είναι θετικό για εμάς, αλλά θα έρθουν και οι νίκες. Ευελπιστούμε ότι τώρα θα γίνει η αρχή. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος. Μπορούμε να γεμίσουμε το γήπεδο, γιατί οι Έλληνες αγαπάνε την Εθνική ομάδα και είναι δίπλα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου