Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Γιέσιτς: «Δεν πήραμε αυτό που μας άξιζε»

Η ισοπαλία στο ματς με τον ΠΑΣ σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους του Αγροτικού Αστέρα, που στρέφουν ήδη την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τη Βέροια. Ο Ιβάν Γιέσιτς, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός...







των «σταχυοφόρων» , μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και σχολίασε την εικόνα της ομάδας του τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καθώς και τη συνέχεια. «Διάβασα κάπου, ότι και οι δύο ομάδες συμβιβαστήκαμε με το βαθμό της ισοπαλίας. Δε συμφωνώ. Νομίζω, ότι και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη και ειδικά εμείς, το παλέψαμε μέχρι τέλους. Χάσαμε δυο απίστευτες ευκαιρίες να σκοράρουμε και να βγούμε νικητές από την αναμέτρηση, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε» τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Από την αρχή του αγώνα προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το ρυθμό, να είμαστε εμείς οι κυρίαρχοι του γηπέδου. Και επειδή απέναντί μας είχαμε μια διόλου ευκαταφρόνητη ομάδα, αυτό δεν ήταν εύκολη αποστολή. Τελικά, μοιραστήκαμε από ένα βαθμό με τα Γιάννενα και δεν πήραμε αυτό, που μας άξιζε. Πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε με τη Βέροια».

«Καλύτερη η συνέχεια»
Ο Γιέσιτς αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα την ομάδα και πως βλέπει τη συνέχεια: «Τραυματισμοί, κάρτες, απουσίες, ατυχία… όλα αυτά στοιχίζουν σε βαθμούς. Και γι’ αυτό μέχρι στιγμής δεν είμαστε ψηλότερα. Δεν εννοώ, ότι έπρεπε να είχαμε 12 βαθμούς, αλλά οπωσδήποτε περισσότερους από τους μόλις τέσσερις, που έχουμε τώρα. Θέλω να πιστεύω, ότι με την επιστροφή των συμπαικτών μου, που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Φέτος έχουν γίνει αξιόλογες προσθήκες και πραγματικά δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις, για να πετύχουμε το στόχο μας».

«Μάχη μέχρι τέλους»
Για το πόσο εύκολα θα επιτευχθεί ο στόχος του Αγροτικού Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός είπε: «Καθόλου εύκολα! Ίσα-ίσα θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή, γιατί η μάχη για την εξάδα θα παιχτεί μέχρι τέλους. Υπάρχουν ομάδες, που ήδη ξεχωρίζουν και που έχουν βάλει πλώρη για ψηλά. Εμείς δεν έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ή και αν το κάναμε δεν είχαμε την τύχη στο πλευρό μας, ώστε να έχει αντίκρισμα η καλή μας απόδοση. Όμως το Πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και αυτός δεν είναι για σπριντ… είναι για αντοχή».

gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου