Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Φήμες για κλήση Τοροσίδη από την Πειθαρχική

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ενδέχεται να καλέσει τον Βασίλη Τοροσίδη σε απολογία για το συμβάν με τον Μόνχε, με αφορμή τη δήλωση που έκανε...στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την προηγούμενη Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής μπακ είχε δηλώσει: «Αν εγώ έπρεπε να βγω με κόκκινη, που όντως έπρεπε να βγω, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα».

Όπως γράφει η «SportDay», ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αναθέσει στη νομική υπηρεσία του να ερευνήσει το θέμα και εξετάζει το ενδεχόμενο παρέμβασης, με την οποία θα ζητεί την κλήση του παίκτη σε απολογία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Πειθαρχική Επιτροπή δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πάρει επίσημη απόφαση κλήσης του παίκτη, διότι πολύ απλά εδώ και αρκετό καιρό δεν δύναται να συνεδριάσει. Ο λόγος είναι πως έχει παραιτηθεί ένα από τα μέλη της (βγήκε σε σύνταξη) και είναι ελλιπής η σύνθεσή της.

Συνεπώς θα πρέπει πρώτα να ενσωματωθεί το νέο μέλος στην επιτροπή (σήμερα αναμένεται η Λίγκα να βρει τον αντικαταστάτη του παραιτηθέντα) και μετά θα αρχίσουν οι συνεδριάσεις για τις κλήσεις σε απολογία. Αν τελικά κληθεί ο παίκτης σε απολογία, ενδέχεται να κινδυνεύσει με 2 ή 3 αγωνιστικές (για ανάρμοστη ή αντιαθλητική συμπεριφορά). Στην περίπτωση που τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές θα χάσει δύο ντέρμπι. Αυτό με τον Αρη στο Καραϊσκάκη και αυτό με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Λογικά αν κληθεί ο Τοροσίδης θα κληθεί σε απολογία και ο Μόνχε.


sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου