Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Στοιχηματικές Εκτιμήσεις

Αγγλία - Koνφερανς (blue square premier)

Έτοιμες και οι σημερινές αναλύσεις για τους αγώνες της Κόνφερανς που περιλαμβάνονται στο κουπόνι του στοιχήματος...









Εμβόλιμη αγωνιστική σήμερα για την Κόνφερανς, με την Κρόουλι να συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα και να πηγαίνει ολοταχώς για την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, με τη Γουιμπλέντον να την πλησιάζει στους τρεις βαθμούς. Ουραγός του πρωταθλήματος η Όλτρινχαμ. Αναλυτικά :


109. ΓΙΟΡΚ - ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ
Την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε το Σάββατο η Γιόρκ, η οποία ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Ίστμπουρν Μπόρο. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 68ο. Συνεχίζει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Πόρτερ. Η Κέτερινγκ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με τη νίκη της επί της Χέϊς, με 2-1, σε έναν αγώνα που άνοιξε το σκορ στο 5ο, ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και πήρε τη νίκη με γκολ που πέτυχε στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης. Νέος της τεχνικός είναι ο Λόου.


110. ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται η γηπεδούχος. Κράτησε το μηδέν μέχρι το 68ο στην έδρα της πρωτοπόρου Κρόουλι, αλλά δέχθηκε μέσα σε οκτώ λεπτά δύο γκολ και τελικά ηττήθηκε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μόνο ευχαριστημένοι μπορεί να είναι στον αγώνα απέναντι στην Μάνσφιλντ, αφού αν και βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ που πέτυχαν στο 80ο, και βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας, διατηρώντας το αήττητο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικες.


111. ΛΟΥΤΟΝ - ΚΡΟΟΥΛΙ
Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Λούτον με γκολ στο 37ο πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπάροου και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Στην έδρα της σε έξι αγωνιστικές είναι αήττητη με σύνολο γκολ 11-3. Η Κρόουλι βάζει πλώρη για την άνοδο και προέρχεται από τη νίκη της με 2-0 επί της Κιντερμίνστερ, που την διατήρησε στην κορυφή. Εκτός έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.


112. ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ - ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ
Οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη μέχρι το 80ο απέναντι στην Γκέϊτσχεντ εκτός έδρας, αλλά σε εκείνο το σημείο δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης και πήραν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα με τη συμπλήρωση 13 αγωνιστικών. Η Γουιμπλέντον δεν έχει περιθώρια και για άλλη απώλεια, μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στην έδρα της απέναντι στη Φόρεστ Γκριν, σε ένα παιχνίδι που έμεινε πίσω στο σκορ, και το έφερε στα ίσια στην επανάληψη. Αν ήταν πιο τυχερή θα έπειρνε τη νίκη. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες.


113. ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΙΣΤΜΠΟΥΡΝ ΜΠΟΡΟ
Μετά από πέντε σερί νίκες, η νεοφώτιστη Νιούπορτ ηττήθηκε από τη Γκρίμσμπι με 2-0 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Σε έξι αγώνες στην έδρα της έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η Μπόρο επικράτησε της Γιορκ με 2-1 και επανήλθε στις νίκες, γεγονός που την ανέβασε στην 14η θέση της βαθμολογίας. Στην έδρα της έχει πετύχει 19 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.


114. ΡΑΣΝΤΕΝ & ΝΤΑΪΑΜ. - ΝΤΑΡΛΙΓΚΤΟΝ
Μόνο ευχαριστημένοι δεν μπορεί να είναι οι γηπεδούχοι, αφού είχαν τους τρεις βαθμούς στα χέρια τους, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των ενενήντα και έφυγαν με το βαθμό τηςη ισοπαλίας από την έδρα της ουραγού Όλτρινχαμ. Η Ντάρλιγκτον ηττήθηκε και αυτή με τον ίδιο τρόπο στην έδρα της από την Ρέξαμ. Εκτός έδρας είναι αήττητη με έξι ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.


115. ΡΕΞΑΜ - ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ
Η Ρέξαμ με γκολ που πέτυχε τρία λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντάρλιγκτον και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Στην έδρα της είναι αήττητη σε έξι αγώνες, με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η Φλίτγουντ είναι αήττητη σε έξι σερί αγωνιστικές, αλλά το Σάββατο δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της της Χίστον καθώς δέχθηκε την ισοφάριση τέσσερα λεπτά αφού άνοιξε το σκορ και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.


116. ΤΑΜΓΟΥΟΡΘ - ΜΠΑΡΟΟΥ
Την ήττα με 2-1 από την Σάουθπορτ γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Τάμγουορθ, σε ένα αγώνα που κατάφερε με τη συμπλήρωση του ημιχρόνου να μειώσει στο σκορ, αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και υποχρεώθηκε στην τέταρτη ήττα της. Η Μπάροου ηττήθηκε στην έδρα της με 1-0 από τη Λούτον και συνεχίζει το σερί των ηττών, φτάνοντας τις τέσσερις. Εκτός έδρας δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη.


117. ΧΕΪΣ & ΓΙΝΤΙΝΓΚ - ΚΕΜΠΡΙΤΖ
Από ήττα με 2-1 προέρχεται η Χέϊς, αφού ηττήθηκε εκτός από την Κέτερινγκ με 2-1. Έχει έντεκα βαθμούς σε δεκατρεις αγωνιστικές και βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Στην έδρα της σε έξι αγώνες έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες, με σύνολο γκολ 9-12. Η Κέμπριτζ υπέστη ήττα σοκ με 2-1 στην έδρα της από τη Μπαθ Σίτι, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε στο πέμπτο μόλις λεπτό, δέχθηκε την ισοφάριση στο 28ο και στο 90ο υπέστη την ψυχρολουσία. Εκτός έδρας δεν έχει ακόμη νίκη.


118. ΧΙΣΤΟΝ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Σπουδαίο βαθμό στην έδρα της φορμαρισμένης Φλίτγουντ πήρε η Χίστον και η ψυχολογία της είναι στα ύψη, με παίκτες και διοίκηση να κάνουν λόγο για μία νέα αρχή, με στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία. Στην έδρα της έχει μία νίκη σε έξι αγωνιστικές. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με νίκη με 2-1 επί της Τάμγουορθ και ανέβηκαν στη 15η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έχουν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ στα έξι τελευταία τους παιχνίδια δεν έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης.



kickbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου