Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Δερμιτζάκης: "...ελάτε να κάψετε!"

Μπορεί να έφυγε στις 00:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας από το γήπεδο ο τεχνικός του Δικεφάλου, ωστόσο υπήρχαν ακόμα οπαδοί του ΠΑΟΚ που τον περίμεναν για να του μιλήσουν. Aρχικά του είπαν πως υπάρχουν παίκτες...






που δεν πρέπει να παίζουν, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ζητάει με χαρακτηριστικό τρόπο πίστωση χρόνου:

Αυτό είναι το υλικό της ομάδας, πρέπει να το δουλέψουμε. Την ομάδα την βρήκα, δεν την έφτιαξα εγώ. Ο προηγούμενος προπονητής ήταν στην ομάδα τρία χρόνια, αν μετά από τρία χρόνια με αξιώσει ο Θεός και είμαι στον ΠΑΟΚ και συνεχίσετε να βλέπετε αυτό το σύνολο, τότε ελάτε να κάψετε".

Στη συνέχεια κάποιος αναρωτήθηκε αν μπορεί ο κόουτς να διαχειριστεί την κατάσταση: "Γιατί να μην μπορώ, τι είναι ο ΠΑΟΚ κανένα διαστημόπλοιο;", απάντησε ο Δερμιτζάκης!

Στη συνέχεια ο Ελληνας τεχνικός σχολίασε σε σχετική ερώτηση πως Αθανασιάδης και Γεωργίου θα πάρουν και αυτοί χρόνο συμμετοχής για να έρθει η σειρά του να ρωτήσει τον κόσμο: "Με την Ντιναμό ήμασταν καλοί;",

"Όχι" του απάντησαν οι οπαδοί. "Ναι αλλά κερδίσαμε, σήμερα απλώς δεν νικήσαμε, το αποτέλεσμα είναι που κάνει την διαφορά. Κάναμε επτά τελικές προσπάθειες, ο Άρης δύο και μας έβαλε γκολ από στημένη φάση".


Επίσης, δέχτηκε παραινέσεις να μιλήσει και να εκφραστεί ανοικτά για το τι συμβαίνει στην ομάδα, αλλά, από την άλλη, δέχτηκε και υποτιμητικές ατάκες. "Ωραίες αλλαγές έκανες… ", άκουσε να του λένε κάποιοι ειρωνικά.

Ωστόσο υπήρχαν και φωνές συμπαράστασης από κάποιος άλλους: "Δε φταις εσύ, μη γίνεις θύμα. Βγες και μίλα, εμείς σε στηρίζουμε, σε καμία περίπτωση μην παραιτηθείς... ", του είπαν χαρακτηριστικά.


sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου