Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εκεί που είσαι ήμουνα!

Μερικές φορές αλλιώς τα περιμένεις τα πράγματα και αλλιώς έρχονται! Στο τέλος του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός ήταν στην χειρότερη κατάσταση από όλους του μεγάλους και μόλις ένα μήνα και κάτι μετά...








δείχνει να είναι η πιο υγιής ομάδα από όλες τις μεγάλες που κυνηγούν τον τίτλο!
Κάτι ο αποκλεισμός από την Μακάμπι, κάτι οι μεταγραφές που δεν είχαν ολοκληρωθεί και η ομάδα στην προ Πάντελιτς και Ουρτάδο εποχή έμοιαζε γυμνή, κάτι ο Λίνεν που αποτελούσε ξένο σώμα στην ομάδα από την πρώτη στιγμή, είχαν φέρει τον Ολυμπιακό σε ένα σημείο που έδειχνε χωρίς επιστροφή. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν βιαστεί να «χαρίσουν» τον φετινό τίτλο πάλι στον Παναθηναϊκό.

Και όχι άδικα! Το «τριφύλλι» έλαμψε στις εμφανίσεις του στα φιλικά της Αμερικής κοντρα σε Ίντερ και Μίλαν και όλοι μιλούσαν για μια ομάδα μοντέλο, για μια μαγική τετράδα στην επίθεση και για ένα σύνολο που θα τα σαρώσει όλα στο πέρασμα του!

Από την άλλη η ΑΕΚ τα πήγε περίφημα στην περιοδεία της στην Αυστραλία και έδειχνε ότι έχει πλέον τα κότσια να κοιτάξει στα μάτια Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ μετά τον διωγμό του Μπερέτα και τον ερχομό του Δερμιτζάκη, έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στο Champions League, ενώ απέκλεισε στα ίσια την Φενέρμπαχτσε δείχνοντας και πάλι τα στοιχεία που τον έκαναν πέρυσι πάρα πολύ δυνατό.

Όλα αυτά μέχρι τις πρώτες αγωνιστικές! Εκεί λες και κατέρρευσαν όλα σαν χάρτινος πύργος! Λες και ότι χτιζόταν το καλοκαίρι ήταν από άμμο και το πρώτο κυματάκι το γκρέμισε. Ο Παναθηναϊκός έχασε βαθμούς από Ξάνθη και Καβάλα, ενώ στην Ευρώπη διασύρθηκε από Μπαρτσελόνα και Κοπεγχάγη, η ΑΕΚ έχασε από Κέρκυρα και Ολυμπιακό Βόλου και ο ΠΑΟΚ από Ξάνθη και Άρη, ενώ φτηνά τη γλίτωσε και από Πανσερραϊκό και Ολυμπιακό Βόλου!

Αντίθετα ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε από τον Ηρακλή την πρώτη αγωνιστική, αλλά μετά με ένα 4Χ4 και αρκετά καλές εμφανίσεις κατάφερε να είναι ο πιο ήρεμος από όλους! Ειδικά ο Βαλβέρδε δείχνει να έχει μια σιγουριά που όμοια της δεν απολαμβάνει ούτε ο Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα.

Εν αντιθέσει με Νιόπλια και Δερμιτζάκη που είναι σε κάθε ματς υπό κρίση και τον Ντούσκο που παράτησε ήδη το καράβι! Πως τα φέρνει μερικές φορές η ζωή και από εκεί που μερικοί είναι στην κορυφή φτάνουν στα τάρταρα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα!


sportsecrets

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου