Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κάουτ: «Συγνώμη από τον κόσμο μας»

Ο Ντίρκ Κάουτ αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για την πολύ άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε αυτός και οι συμπαίκτες του που είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από την Μπλάκπουλ μέσα στο Άνφιλντ...








Ο Ολλανδός διεθνής παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως αυτή ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του με την φανέλα των «κόκκινων» αλλά θεωρεί πως ο χρόνος θα επουλώσει τις πληγές και η ομάδα θα ανακάμψει.

«Ήταν πραγματικά απογοητευτικό αφού αυτή η ήττα ήταν μια από τις πιο επώδυνες ήττες στο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα. Το μόνο που έχω να πω είναι πως ζητώ συγνώμη από τους οπαδούς μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εμφάνιση και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να επιστρέψουμε στις νίκες. Μετά όλα θα φτιάξουν», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο 30χρονος επιθετικός της Λίβερπουλ.


Η διακοπή είναι βέβαιο πως θα βοηθήσει τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους επόμενους δύσκολους αγώνες που έπονται, με πρώτο και κυριότερο αυτόν με την συμπολίτισσα Εβερτον.

Ο Κάουτ είναι σίγουρος πως όταν έρθει εκείνη η στιγμή η ομάδα θα είναι αλλαγμένη προς το καλύτερο: «Είναι ακόμα αρχή για τον νέο μας προπονητή και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί για τους επομενους αγώνες. Αυτό που θέλουμε είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και δυστυχώς η διακοπή δεν μας το επιτρέπει. Κάτι που μας προκαλεί απογοήτευση στα αποδυτήρια. Είναι ανάγκη να δείξουμε το πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου με την Μπλάκπουλ στις επόμενες αναμετρήσεις και θα το κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου