Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η βόλτα του Σισέ στην Κηφισιά με το καρότσι

Την ευκαιρία να πάει μία βόλτα με τη γυναίκα του, Τζουντ και το μικρότερο μέλος τής οικογένειάς τους σε καροτσάκι, είχε χθες το μεσημέρι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σταρ βγήκε μία βόλτα στην πλατεία...







της Κηφισιάς μαζί με την οικογένειά του και, όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι τού Παναθηναϊκού και των άλλων ομάδων τον αναγνώρισαν αμέσως.

Ο άσος των 'πράσινων' δεν χάλασε χατίρι σε κανένα από όσους τον πλησίασαν και του ζήτησαν να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει μαζί τους φωτογραφίες. Επίσης, δέχτηκε πολλά συγχαρητήρια για τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον τού Εργοτέλη, στην Κρήτη και, φυσικά, από τη μεριά του υποσχέθηκε και φέτος πολλά γκολ στις αντίπαλες εστίες.

4 σχόλια:

  1. Το καροτσι...αναπηρικο ηταν?χαχαχαχαχαχαχα Λουγγρες θελετε κ βολτες στην Κηφισια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέν θα σε βρίσω χοντρά για το σχόλιο που έκανες,γιατί μάλλον σαν βλάκας και ηλίθιος που είσαι δεν κατάλαβες τί είπες.
    Πιάνετε όλα τα καραγκιοζάκια ένα πληκτρολόγιο και γράφετε οτι βλακεία σας έρθει απλα για να δείτε το σχόλιο σας στο ίντερνετ γραμμένο.(δεν μιλάω για όλους)
    Έχεις χιούμορ βρε μπαγάσα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννακη ρουφα το αυγο σου κ μωκο..Αλλα απο οτι φαινεται κι εσυ καθωσπρεπει Λελος πρεπει να εισαι σαν και τα βαζελακια...ΟΥΣΤ μπινεδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλε και το όνομα σου ρε καραγκιοζάκο να δουμε πως σε λένε.
    Για το παιδί του λέει οτι το έβγαλε βόλτα με τ καρότσι και πετάχτηκες σαν την πο@τσα να πεις την μ@λακία σου για αναπηρικό καρότσι,λές και το παιδί είναι ανάπηρο.
    Βλακάκο.
    Και αμα θες να ξέρεις και πόσο λέλος είμαι,έλα να σε παίξω λίγο στα γόνατα,όπως έχω παίξει και άλλα φλωράκια σαν και εσένα.
    Ξέρεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή