Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Εξαφανίστηκαν Γκάμαρης και Μαρής!

Έφυγε ο Ντιαρά!

Το Μαρούσι δεν κατάφερε ούτε και σήμερα να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής του στην Α'1, με τους Θανάση Μαρή και Γιώργο Γκάμαρη να είναι εξαφανισμένοι! Παρελθόν και ο Ντιαρά! Οι δύο άντρες...







μετά και τη σημερινή άρνηση της ΕΕΑ για παραχώρηση πιστοποιητικού συμμετοχής, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης! Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Κουτσούκος, ο γενικός διευθυντής Στάθης Μόκας και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού Σπύρος Σταθούλης, συναντήθηκαν στο γήπεδο, προσπαθώντας να βρουν τους δύο... επενδυτές της ομάδας.

Στο γήπεδο πήγε δικηγόρος, ώστε να βρεθεί λύση για να λυθεί το προσύμφωνο μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ που είχε υπογραφεί μεταξύ του Άρη Βωβού και των δύο ανδρών. Αύριο το απόγευμα θα συγκληθεί έκτακτη συνέλευση, όπου και θα οριστικοποιηθεί η ακύρωση της συμφωνίας. Έτσι η τύχη της ομάδας θα πάει στα χέρια του Ερασιτέχνη σε συνεργασία με τον Δήμο. Όσο για το πιστοποιητικό το Μαρούσι θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Παρασκευή.

Με όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό, ο Μαμούτου Ντιαρά αποφάσισε να αποχωρήσει, για το Παρίσι. Ο Γάλλος φόργουορντ βέβαια έχει πάρει 15.000 ευρώ από την ΚΑΕ, χωρίς να έχει αγωνιστεί καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου