Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κάλυτερα ο Μπουρούσης

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού αποφεύγει οριστικά την εγχείρηση και σε δέκα ημέρες θα είναι έτοιμος...








ν' αρχίσει προπόνηση με μπάλα. Οι εξετάσεις έδειξαν πως το κόκκαλο στο δεξί χέρι έχει θρέψει κατά 80%. Στο διάστημα αυτών των δέκα ημερών θα δουλέψει στην φυσική του κατάσταση, την οποία οι εργομετρικές εξετάσεις δεν βρήκαν και στην καλύτερη δυνατή φάση, ενώ είχε και κάποια παραπανίσια κιλά.

Εξελίξεις αναμένονται όσον αφορά το μέλλον του Μιχάλη Πελεκάνου και του Ζόραν Έρτσεγκ στους Ερυθρόλευκους, με τον πρώτο δύσκολα να συνεχίζει στην ομάδα του Πειραιά. Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον εκπρόσωπό του για να λυθεί η συνεργασία. Ο Ιβκοβιτς θα δώσει την ετυμηγορία του και για τον Έρτσεγκ.


Τυπικό είναι το θέμα της παραχώρησης του Κώστα Σλούκα στον Άρη. Αυτό που απομένει είναι να καταθέσει ο Αρης το ποσοστό της προκαταβολής που έχει συμφωνηθεί, κάτι που όπως διαρρέει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συμβεί την ερχόμενη Παρασκευή, για να βάλει ο Ολυμπιακός την υπογραφή και να ταξιδέψει για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας ο νεαρός γκαρντ. Από τα 130.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Σλούκα (μετά τη μείωση), τις 60.000 ευρώ θα καλύψει ο Άρης και τις 70.000 ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης πρότειναν μείωση συμβολαίου της τάξης των 50.000 ευρώ στον τραυματία Δημήτρη Βεργίνη, με παράλληλη επέκταση για έναν ακόμη χρόνο του διετούς συμβολαίου του (την οποία δέχτηκε ο Βεργίνης) για να μπορέσουν να δώσουν το ποσό αυτό στον Σλούκα.

Ρεπό είχαν οι έντεκα παίκτες που ταξίδεψαν στην Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου