Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη

H χθεσινή νίκη της Μπλάκπουλ στην έδρα της Λίβερπουλ ήταν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην καριέρα του Ίαν Χόλογουεϊ. Πόσες φορές άλλωστε μια νεοφώτιστη ομάδα κατορθώνει να κερδίσει μέσα...








στο «Άνφιλντ» πραγματοποιώντας εμφάνιση επιπέδου; Σαφώς ελάχιστες. Πάντως η ικανοποίηση του τεχνικού των “Seasiders” ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη στην αίθουσα συνεντεύξεων μετά το τέλος του αγώνα.


Η στιγμή μάλιστα που οι οπαδοί των «κόκκινων» χειροκροτούν τους παίκτες της Μπλάκπουλ καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο πως αναγνώρισαν την ανωτερότητα της φιλοξενούμενης ομάδας, χαρακτηριστικό δείγμα ποδοσφαιρικής παιδείας.

«Η στιγμή αυτή είναι ένα όνειρο που έβλεπα μικρός. Όταν οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδούσαν το ‘You’ll Never Walk Alone’ έπιασα τον εαυτό μου να το σιγοτραγουδάει τους. Ήταν βλέπετε το αγαπημένο τραγούδι του πατέρα μου που δεν είναι πια κοντά μας και καταλαβαίνετε πως ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη κατάσταση. Αυτοί οι οπαδοί έχουν δει μερικούς από τους πιο μεγάλους αγώνες της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Την εποχή που έπαιζα εγώ η Λίβερπουλ ήταν η κορυφαία ομάδα του κόσμου χωρίς καμία αμφιβολία», δήλωσε ο Χόλογουεϊ


Αυτό το «διπλό» ήταν η καλύτερη «ένεση» ηθικού για τους παίκτες του Χόλογουεϊ που κατάλαβαν πως έχουν δυνατότητες και μπορούν να ανταγωνιστούν ως ίσοι προς ίσους τους αντιπάλους τους: «Τα παιδιά με έκαναν πολύ περήφανο, αφού μάλιστα μας χειροκρότησαν αυτοί οι οπαδοί μπορώ να πω πως εκπληρώθηκε ένα μου όνειρο. Αυτή είναι μια φανταστική στιγμή για την Μπλάκπουλ», κατέληξε ο τεχνικός των νεοφώτιστων.


sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου