Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Τον ΤουμπΑΡΗΣε και γουστΑΡΗΣε

Θρίαμβος του Αρη στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε αγώνα με τον οποίον ολοκληρώθηκε η 5η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας...





Αναμφισβήτητα μια μεγάλη επιτυχία για τον Αρη, που έφτασε στην τελική επικράτηση με γκολ του Χαβίτο στο 76΄.

Ο αγώνας στο μεγαλύτερο διάστημά του ήταν ένα από τα χειρότερα ντέρμπι που έχουν ποτέ διεξαχθεί! Δεν υπήρχαν καν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, εκτός κι αν υπολογίσει κανείς κάποια μακρινά σουτ που δεν δυσκόλεψαν καθόλου τους Σηφάκη, Κρέσιτς.
Τουλάχιστον μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού οι δύο αντίπαλοι έδωσαν μεγαλύτερο βάρος στη δημιουργικότητα κι αυτό "αναστάτωσε" κάπως τους περίπου 30.000 φιλάθλους (μόνο του ΠΑΟΚ) που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας.

Έτσι, στο 67΄ βγήκε μία ωραία πάσα του Κόκε στον Χαβίτο, μέσα στην περιοχή αλλά πολύ πλάγια, με τον Κρέσιτς να εξουδετερώνει το σουτ του Ισπανού. Στο 72΄ από εξαιρετική ασίστ του Ιβιτς ο Μουσλίμοβιτς βγήκε μόνος με τον Σηφάκη, αλλά δοκίμασε να πλασάρει πάνω στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Κι έτσι φτάσαμε στην φάση του 76ου λεπτού, όταν ο Κόκε εκτέλεσε φάουλ, ο Κρέσιτς απέκρουσε και ο Χαβίτο πήρε το ριμπάουντ για να γράψει από κοντά το 0-1 "παγώνοντας" την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει με κάποιες προσπάθειες των Παπάζογλου, Ελ Ζαρ, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Έτσι, ο 'Αρης φεύγει θριαμβευτής από την έδρα του μεγάλου αντιπάλου του για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ να παίρνει τα εύσημα, τη στιγμή που τα προβλήματα στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ επιδεινώνονται.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο για αντιαθλητικό χτύπημα στον Κόκε.



Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)

Κίτρινες: Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Βιτόλο - Μίσελ, Νέτο, Γκιάρο

Κόκκινη: Τσιρίλο (+90΄)


Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βιτόλο (69΄ Ελ Ζαρ), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Μουσλίμοβιτς (75΄ Παπάζογλου)

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ρονάλντο Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Χαβίτο, Μενδρινός (65΄ Κάλβο), Ρουίς (55΄ Κόκε), Τσέζαρεκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου