Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Χιμένεθ: "Ναι, μίλησα με Αδαμίδη"

"Ναι, μιλήσαμε δυο φορές με την ΑΕΚ, αλλά δεν έχουμε ακόμη συμφωνήσει" είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, που επιστρέφει στην Ισπανία, αφήνοντας τον ατζέντη του να διαπραγματεύεται με τον Σταύρο Αδαμίδη. O Σταύρος Αδαμίδης...







μίλησε δυο φορές με τον Μανόλο Χιμένεθ στη διάρκεια του σαββατοκύριακου σε διαδοχικά τετ-α-τετ στο Λονδίνο και εξακολουθεί να έχει ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του 46χρονου Ισπανού προπονητή. Τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Χιμένεθ μιλώντας στο Sport24.gr.

"Ναι, μιλήσαμε δυο φορές. Μία το Σάββατο και μία την Κυριακή" παραδέχθηκε ο Χιμένεθ, που δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τι άλλο μας είπε ο Ισπανός; "Αυτή τη στιγμή ετοιμάζω τις βαλίτσες μου για το αεροδρόμιο. Συμφωνία με την ΑΕΚ δεν υπάρχει, κι από δω και πέρα το όλο θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά ο μάνατζέρ μου, Άλβαρο Τόρες".

Ο Χιμένεθ ήταν ο πρώτος από τους υποψήφιους προπονητές, για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, που μίλησε με τον κ.Αδαμίδη, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει και την προτεραιότητα των "κιτρινόμαυρων" προς το πρόσωπό του. Το αν θα επέλθει, βεβαίως, συμφωνία μαζί του είναι θέμα των διαπραγματεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου