Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Υπάρχουν ακόμα μάγκες!

Η πίεση που ασκούμε εμείς οι δημοσιογράφοι στους πρωταγωνιστές, τις περισσότερες φορές είναι τεράστια και μάλιστα χωρίς λόγο και πίσω από την σιγουριά της ζεστής καρέκλας του γραφείου μας! Άραγε ένιωσε ποτέ κανένας...








από εμάς την πίεση που νιώθει ο προπονητής του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ;
Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε για μένα την Κυριακή το βράδυ μια αντρίκεια κίνηση, που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια από άλλους προκατόχους του. Για παράδειγμα, ο Τάκης Λεμονής έπρεπε να έπραττε το ίδιο μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Βρέμη και ενώ όλη τον είχαν στο κράξιμο και στο φτύσιμο.

Ο Τεν Κάτε έπρεπε να το είχε κάνει μετά το διπλό στη Βρέμη και αυτός ή ακόμα και μετά το διπλό στην Ίντερ. Τότε ο Παναθηναϊκός κέρδιζε, αλλά όλοι έκραζαν τον Ολλανδό για το ότι η ομάδα δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο!

Αυτή η κίνηση του Νιόπλια των γιγάντωσε. Έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι αυτός είναι το αφεντικό στα «πράσινα» αποδυτήρια και όσο και να προσπαθούν να τον φάνε και ενδεχομένως να σπρώξουν τον Ντούσαν στον «πράσινα» πάγκο, δεν θα καταφέρουν τίποτα!

Εγώ προσωπικά το είχα σίγουρο ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει, αφού ήταν μια κίνηση τακτικής, άλλο αν βγήκε και η συναισθηματική φόρτιση μαζί. Πατέρας, Βγενόπουλος, Αντωνίου και Σισέ φώναξαν με τον τρόπο τους στον ταλαντούχο τεχνικό ότι έχει την απόλυτη στήριξη από όλους!

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έδειξε ότι διαθέτει αντανακλαστικά και μάλιστα σε άριστη κατάσταση και επανέφερε την τάξη πολύ γρήγορα! Στην χώρα όπου όλα ισοπεδώνονται, καλό είναι να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Νιόπλια που να προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό! «Δεν μπορεί στις 22 Αυγούστου η ομάδα να είναι άπαιχτη και στις 22 Σεπτεμβρίου να είμαι ο περίγελος όλων», είπε ο Νικόλας και είχε απόλυτο δίκαιο!

Υ.Γ. Κύριοι, ας σκέφτεστε πριν στήσετε τον άλλον στον τοίχο!


sportsecrets

1 σχόλιο:

  1. poios magas more.ta thes kai ta les? O tupos einai o megistos FLOROS! O LOULIS MAGAS? kai an itan magas na paraitithei kai na mi to parei piso.glifte tora dimosiografakia to vlaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή