Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η ανακοίνωση της "Θύρας 4"

Στη διάλυση της πετυχημένης συνεργασίας του Θοδωρή Ζαγοράκη με τους Ζήση Βρύζα και Φερνάντο Σάντος και τη μη επαρκή αντικατάστασή τους αποδίδει η «Θύρα 4» την κακή πορεία του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της...




Η ανακοίνωση της "Θύρας 4":


"Μετά και από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης, είναι φανερό ότι η κατρακύλα για τον ΠΑΟΚ ακόμα και στα εντός έδρας ματς δεν έχει τελειωμό. Μετά από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου, η ομάδα κατάφερε να ηττηθεί και από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, μετά τη νέα ντροπιαστική εμφάνιση οι παίκτες της ομάδας μας το κατάφεραν και αυτό. Θεωρούμε ανούσιο να προβούμε σε κριτική για το συγκεκριμένο ματς γιατί ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά νωθρός και άχρωμος, χωρίς πάθος και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Εμείς σαν οπαδοί οφείλουμε να αναλογιστούμε τις αιτίες που έχουν φέρει την ομάδα στη δεινή αυτή θέση. Είναι προφανές ότι βασική αιτία για τη κατηφορική και τραγική φετινή πορεία της ομάδας είναι η διάλυση του πετυχημένου τρίπτυχου ‘Ζαγοράκης - Βρύζας – Σάντος’ με τη φυγή των δύο τελευταίων και κυρίως με τη μη επάξια αντικατάσταση τους. Η μετέπειτα σύγχυση αρμοδιοτήτων έχει κάνει την ομάδα να παρουσιάζεται όχι σαν ένα σύνολο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αλλά σαν ένα συνονθύλευμα αδιάφορων περιπατητών οι οποίοι σε παλαιότερες δηλώσεις τους τόλμησαν να πούνε πως η ομάδα δεν έχει κίνητρο. Για εμάς το απόλυτο κίνητρο είναι τα 4 ιερά γράμματα και χρέος της διοίκησης, πέρα από όλα τα άλλα, είναι να δώσει άμεσα στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο βρίσκονται. Εννοείται πως δικαιολογίες για διαιτησία, δεν αποτελούν για εμάς άλλοθι.

Αν το κίνητρο χάθηκε για μερικούς το βράδυ της 26ης Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη, ας βγάλουν τις φουστανέλες και ας προσγειωθούνε στην πραγματικότητα. Για εμάς ο αγώνας συνεχίζεται".

Αξίζει να σημειωθεί ότι την χτεσινή ανακοίνωση των οργανωμένων φίλων της ομάδας δεν την υπογράφει η επίσημη "Θύρα 4".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου