Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Αρρωστημένο έγκλημα με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι

Η τελευταία πράξη σε μία φρικιαστική υπόθεση παίχτηκε σήμερα στη Βρετανία με τον εγκλεισμό του αρρωστημένου θύτη στη φυλακή. Ο δολοφόνος ήταν ο 38χρονος θείος John Maden που ήθελε να ικανοποιήσει...







τη νοσηρή φαντασία του και θύμα η 12χρονη ανηψιά του, την οποία είχε καλέσει σπίτι για να κάνει παρέα στην 10χρονη κόρη του!

Ο John Maden είχε μανία με την πορνογραφία, σαδιστικού περιεχομένου, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που έλεγξαν μετά το έγκλημα τον προσωπικό του υπολογιστή και το σπίτι του. Βρήκαν υλικό με πολύ σκληρό περιεχόμενο και ταινίες με παιδική πορνογραφία, «άκρως αρρωστημένες».





Όπως φάνηκε από την έρευνα, το «τέρας» τα είχε σχεδιάσει όλα. Κάλεσε τη μικρή ανηψιά του στο σπίτι για να μείνει με την κόρη του. Εκεί νάρκωσε το μικρό κορίτσι και στη συνέχεια τη βασάνισε, τη βίασε, τη μαχαίρωσε στο στομάχι και την έπνιξε με τη χορδή μίας κιθάρας.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Maden κάλεσε την Αμεση Δράση και ομολόγησε το έγκλημα, που, όπως είπε, διέπραξε, επειδή «έτσι γούσταρε»!




Η δίκη του ολοκληρώθηκε χθες και ο δολοφόνος θα μείνει για όλη του τη ζωή πίσω από τα κάγκελα, ενώ οι δικαστές μίλησαν για ένα έγκλημα που δεν περιγράφεται με λόγια και τον κατέταξαν δίπλα στους χειρότερους δολοφόνους που έχει γνωρίσει ποτέ η Βρετανία!




Στη δημοσιότητα δόθηκε και η στιχομυθία που είχε ο δολοφόνος με την Αμεση Δράση:

John Maden: Γεια σας, θα ήθελα να αναφέρω ένα φόνο

Αστυνομία: Ποιος είστε εσείς;

John Maden: John Nigel Maden

Αστυνομία: Και τι συνέβη;

Maden: Δολοφόνησα την ανηψιά μου

Αστυνομία: Πότε έγινε αυτό;

Maden: Μόλις τώρα σταμάτησα να τη σκοτώνω

Αστυνομία: Γιατί το κάνατε αυτό

Maden: Γιατί έτσι γούσταρα

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο δύο λεπτά μετά το τηλεφώνημα και συνέλαβε τον Maden.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου