Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

10 πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε για τον Κέβιν Μιραλάς!

Τα ‘θελε και τα ‘παθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε! Έριξε τον 22χρονο Μιραλάς στο «χορό», αυτός έβγαλε μάτια, και τώρα δεν τον σώζει τίποτα. Ούτε δέκα χούφτες με depon, panadol, ασπιρίνες και lexotanil μαζί...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Τον «πονοκέφαλο» που του δημιούργησε ο Βέλγος, επειδή τώρα θα αναγκαστεί να τον χωρέσει στα πλάνα του, ακόμα κι αν καταφέρει κάποια στιγμή να τον ξεπεράσει, θα τον θυμάται για πολύ καιρό!

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον… συνονόματο, πέτυχε δύο γκολ και μας ανάγκασε να ασχοληθούμε εκτενέστερα με την περίπτωσή του. Πρόκειται για τον μοναδικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού. Τα δικαιώματά του ανήκουν στη Σεντ Ετιέν.

Σύμφωνα με τη «sportday», αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον κάνει δικό του, θα πρέπει να καταβάλει στη γαλλική ομάδα, μέχρι τον Γενάρη, το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ. Διαφορετικά οι «πράσινοι» θα μπορούν να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα την πώληση του Μιραλάς και τα οικονομικά δεδομένα, σε αυτή την περίπτωση, δεν θα είναι ίδια…

Πάμε τώρα στο ψητό, αφήνοντας πίσω τα... φιλοσοφικά! Δέκα πράγματα που θα πρέπει να ξέρετε για τον Κέβιν Μιραλάς:

• Αγαπημένη του ομάδα, αυτή που υποστηρίζει από μικρό παιδί, είναι η Σταντάρ Λιέγης. Όταν ήταν δώδεκα χρονών ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της. Εκεί, έμεινε μέχρι το 2003. Στα 16 μετακόμισε στη Γαλλία για χάρη της Λιλ.

• Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. Αριστερά, δεξιά, πίσω από τον σέντερ φορ, παντού. Αν τον ρωτήσεις, όμως, πού νομίζει ότι μπορεί να αποδώσει καλύτερα, θα σου απαντήσει στην αιχμή του δόρατος. Στην κορυφή. (Κάτι ήξερε ο Βαλβέρδε!)

• (πάμε τώρα στα πιο προσωπικά) Είναι αρραβωνιασμένος με μία μελαχρινή κοπέλα στην ηλικία του, η οποία τον ακολούθησε στην Ελλάδα.

• Οι σχέσεις του με τους συμπαίκτες στον Ολυμπιακό είναι μία χαρά. Περισσότερο όμως έχει ταιριάξει με τον Ζαϊρί και τον Μοντεστό. Με αυτούς κάνει παρέα και εκτός γηπέδων.

• Είναι φιλόζωος. Με την αρραβωνιαστικιά του έχουν δύο σκυλιά τα οποία δεν τα αποχωρίζονται ποτέ και τα έχουν φέρει μαζί τους στην Ελλάδα

• Ο Κέβιν Μιραλάς είναι ήρεμος τύπος. Σπιτόγατος. Στο δίλημμα «κλάμπινγκ» ή μία ήσυχη βραδιά στο σπίτι, με φαγητό και καλή παρέα, δεν θα δυσκολευόταν να επιλέξει το δεύτερο. Ό, τι πρέπει δηλαδή για να πετύχει στην Ελλάδα, όπου οι πειρασμοί της... παραλιακής είναι ικανοί να παρασύρουν οποιονδήποτε.

• Στην περίπτωση όμως που θα βγει εκτός σπιτιού, θα προτιμήσει την Γλυφάδα.

• Μένει σε μία υπερπολυτελή μονοκατοικία, η οποία διαθέτει εσωτερική πισίνα. Άλλωστε, όπως αντιλαμβάνεστε, τα… σκυλιά πρέπει να έχουν άπλετο χώρο για να παίξουν.

• Όπως οι περισσότεροι ξένοι παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που βρίσκεται εδώ, την έχει λατρέψει. Απαντάει με περισσή ευκολία ότι θέλει να παραμείνει και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πατρίδα μας, και μετά το πέρας του δανεισμού του.

• Το μόνο πράγμα που τον έχει "χαλάσει" μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό είναι ότι αγωνίστηκε σε δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών. Έχει πάθει πλάκα με τον κόσμο των "ερυθρόλευκων" και, όπως είναι φυσιολογικό, απεχθάνεται να παίζει σε άδειο γήπεδο.





sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου