Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Ταύρος με το... καλημέρα

Είδε κόκκινα και «σεληνιάστηκε» ο Παναθηναϊκός. Τι και αν υπήρχε η κούραση απο τις επίπονες προπονήσεις εδώ στο Ζλάτιμπορ, οι πρωταθλητές Ελλάδας φρόντισαν να στείλουν...





από την αρχή το μήνυμα ότι δεν έχουν διάθεση για παιχνίδια… Πόσω μάλλον όταν απέναντί τους έχουν μία ομάδα που φοράει ερυθρόλευκα, όπως η Ούζιτσε για παράδειγμα, με αποτέλεσμα να κάνουν μια μίνι προπόνηση εν όψει των ντέρμπι του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 91-60.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν κάπως μουδιασμένα το παιχνίδι, απολύτως δικαιολογημένα όμως αν σκεφτεί κανείς πόσα χιλιόμετρα έχουν «καταπιεί» τις τελευταίες ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ούζιτσε να βρει την ευκαιρία και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, το οποίο έφτασε μέχρι το 15-11 περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Κάπου εκεί όμως χτύπησε το… καμπανάκι του Ομπράντοβιτς, ο οποίος αν και ήταν φιλικό προετοιμασίας, μόνο έτσι δεν το αντιμετώπιζε. Οι φωνές δεν έλειψαν απο τον πάγκο και σε συνδυασμό με την είσοδο του Περπέρογλου, οι πρωταθλητές Ελλάδας έκανα πράξη τα δύο πράγματα που τους ζητάει εφέτος ο «Ζοτς». Ασφυκτική πίεση και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Καλάθης και Περπέρογλου άρχισαν να κλέβουν μπάλες, αναγκάζοντας τους Σέρβους να τους κάνουν φάουλ. Οι βολές είχαν τη… φυσική τους κατάληξη και έτσι ο Παναθηναϊκός άρχισε να χτίζει μια διαφορά, που στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε τους 18 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το επιθετικό ρεσιτάλ του Καλάθη συνεχίστηκε, έχοντας όμως τη συμπαράσταση και του Τέπιτς, ο οποίος μία μέρα μετά την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της ομάδας δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Έτσι, το παιχνίδι τελείωσε με τους «πράσινους» να επικρατούν εύκολα με 91-60.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 46-28, 71-43, 91-60

leoforos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου