Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν χρειαζόμαστε δικηγόρους!

Τον τρόπο, με τον οποίο θα καταστεί δυνατή η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Ολυμπιακού και Λουτσιάνο Γκαλέτι, ώστε να μην αναγκαστούν οι δύο πλευρές να οδηγηθούν στα δικαστήρια, εξήγησε...στο sport.gr ο εκπρόσωπος του αργεντινού στην Ελλάδα, Σέρκο Μπρουσαλιάν.

Οπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τη σύμβαση, που είχε υπογράψει με τον Γκαλέτι και η υπόθεση πλέον έχει οδηγηθεί στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών. Ο 30χρονος ωστόσο, δεν επιθυμεί να ολοκληρωθεί έτσι άδοξα η σχέση του με την ομάδα του Πειραιά και στόχος του είναι να βρεθεί μία μέση λύση, ούτως ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις του με τον σύλλογο.

Ο Γκαλέτι φαίνεται πως αυτή τη στιγμή πληρώνει την επιλογή του πατέρα του να προσλάβει τον δικηγόρο, που ανέλαβε την υπόθεση και την οδήγησε σε αδιέξοδο. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε κι ο ίδιος στην τελευταία του δήλωση (μέσω της ιστοσελίδας του), στην οποία εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την δύσκολες στιγμές που περνάει εξαιτίας του προβλήματος υγείας.

"Δεν ζητήσαμε όλο το συμβόλαιο"
Για το θέμα του Γκαλέτι μίλησε στο sport.gr ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Σέρκο Μπρουσαλιάν. "Ναι το ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τη σύμβαση. Το περιμέναμε, αλλά ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε από την πλευρά του για να πάψει να ισχύει το συμβόλαιο του Λουτσιάνο", μας είπε και πρόσθεσε.

"Εμείς θέλουμε να βρούμε μία λύση, προτού φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια. Οφείλουμε πάντως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, που δεν είναι αληθή. Ο Ολυμπιακός όντως ήθελε να δώσει στον Λουτσιάνο τα χρήματα, που προέβλεπε το συμβόλαιό του μέχρι τον Ιούνιο του 2010, αλλά εμείς δεν ζητήσαμε να πληρωθεί όλο το συμβόλαιό του, που θα έληγε το καλοκαίρι του 2013. Αυτό είναι ψέμα", τόνισε ο Μπρουσαλιάν.

"Ο Λουτσιάνο αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο, θέλει να βρεθεί λύση"
Οταν τον ρωτήσαμε πού τελικά οφείλεται η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, ο εκπρόσωπός του Γκαλέτι απάντησε πως "ο πατέρας του Λουτσιάνο προσέλαβε δικηγόρο για την υπόθεση και η συνεννόηση που έκανε με τον Ολυμπιακό ήταν κακή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το όλο θέμα. Αν παραμερίσουμε τον δικηγόρο, δεν θα είναι δύσκολο να τα βρούμε με τον Ολυμπιακό. Ο Λουτσιάνο αγαπάει την ομάδα και νομίζω και πως από την ομάδα τον αγαπάνε".

Τέλος μας εξέφρασε την ελπίδα, πως η λύση δεν θα δοθεί στα δικαστήρια. "Εμείς αρχικά περιμέναμε από τον Ολυμπιακό μία καλύτερη προσφορά απ' αυτή που έγινε, τιμής ένεκεν. Δεν πιστεύω όμως πως ράγισε το γυαλί και νομίζω πως τελικά θα βρεθεί μία μέση λύση, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Ο Λουτσιάνο τουλάχιστον το έχει ανάγκη γιατί αγαπάει την ομάδα και τον κόσμο και σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να επωφεληθεί της κατάστασης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου